מטפל בהיפנוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2002 | 15:51 | מאת: ציף

לפני חודש וחצי הייתי לראשונה באיזה מפגש קבוצתי המתנהל אחת לחודשיים, כל פעם ע"י מנחה אחר. במפגש המדובר המנחה מאד הרשים אותי ומאוחר יותר (לפני כמה ימים) ביררתי והסתבר לי שהוא פסיכולוג קליני בעל רשיון לעסוק בהיפנוזה. בלי שום קשר למפגש הקבוצתי, אני רוצה מזה זמן רב להתחיל טיפול בהיפנוזה ורציתי לשאול האם העובדה שאותו אדם הרשים אותי באותו מפגש מספיקה כדי לדעת שהוא פסיכולוג המתאים לי לטיפול בהיפנוזה ואיך אדע שהוא אכן מהפנט טוב, עם נסיון?

21/03/2002 | 21:57 | מאת: ד"ר אורן קפלן

צ. שלום מאחר והתרשמת מיכולתו הייתי ממליץ לך להיפגש איתו לפגישה או שתיים ותהיה לך תשובה. אם אתה מכיר אנשים שיוכלו להמליץ עליו זה כמובן עדיף. במידה ולא, פשוט תסמוך על האינטואציה שלך. ישנם הרבה מיתוסים סביב היפנוזה ורובם אינם נכונים. גם במצב ההיפנוטי אתה נמצא בשליטה מלאה ואם מדובר בפסיכולוג בעל רישיון אינני רואה כל בעיה. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית