כל פעם מחדש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2002 | 14:13 | מאת: אייל

ברצוני לספר על תופעה מוזרה שחוזרת על עצמה כל יום לפעמים זה קורה בבוקר לפעמים בצהרים ולפעמים בערב אני מתחיל לחוש כאבים בבטן ולחץ נורא בפי הטבעת אני נכנס לשרותים מחרבן ורק אז הכל מסתדר עד לפעם הבאה וכך חוזר חלילה ברצוני לדעת אם יש באפשרות הרופא לרשום תרופה או כל דבר אחר שיכול לעזור לי והיגמל מסדר יום זה נ.ב. - יש גם בעית ריח רע בשרותים בזמן הפעולה אנא עזרו לי - לא מתאים כל הקטע הזה זה מגעיל אותי כל פעם מחדש בברכה אייל

21/03/2002 | 16:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אייל, פנה לרופא המשפחה שאולי ימצא לנכון להפנות אותך לגאסטרואנטרולוג. השאלה אינה בתחום התמחותם של היועצים בפורום זה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית