לד"ר גידי רובינשטיין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/03/2002 | 12:51 | מאת: חברי הפורום החדש

שלום גידי, אנחנו רוצים להודות לך מעומק הלב על הקמת המשכן החדש למעננו ובשבילנו. למרות שבימים האחרונים נשמעו אקורדים צורמים ברחבי הפורום, אנו מעריכים את תרומתך הרבה למקום. תמיד אתה טורח לענות בסבלנות ובאיכפתיות לכל פונה. כנראה שהקצף יצא עליך בשל הקרבה שחשנו כלפיך, אתה היית זמין וקרוב. זאת היתה טעות, ובהחלט לא הגיע לך לשמש מטרה לחיצים שלנו. אנחנו מתנצלים על הפגיעה שפגענו בך. תחושות הכעס וחוסר האונים גרמו לכך. איננו רוצים להצדיק את מעשינו רק מבקשים שתקבל את ההתנצלות. רוצים שתמשיך איתנו, חברי הפורום החדש.

20/03/2002 | 21:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

חן-חן. התנצלותכם מתקבלת. ד"ר קפלן ילווה את הפורום החדש עם חזרתו מחופשתו הקצרה. כל טוב, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית