asperger syndrom

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2002 | 22:48 | מאת: נסים

בני בן ה-17 אובחן כלוקה ב-asperger syndrom , האם יש הורים או רופאים המכירים נערים בעלי תסמונת זו לצורך החלפת אינפורמציה, תמיכה הדדית וכו' אשמח לקבל תשובות לדוא"ל נסים

19/03/2002 | 23:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ניסים, ברשימת העמותות לעזרה עצמית של המרכז הישראלי לעזרה עצמית מופיע קישור לא פעיל (ר' בסוף ההודעה), אך אם קיימת קבוצה הם יידעו להפנות אותך: להלן מספרי הטלפון וכתובת הדואר האלקטרוני שלהם: 03-6200259 ,03-6299389 [email protected] : http://repertoire.ls.biu.ac.il/ asperger/amuta בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

20/03/2002 | 13:21 | מאת: חגית

נסה לפנות למחלקה לנאורולוגית ילדים ב בי"ח שערי צדק (ירושלים)עד כמה שידוע לי יש להם קבוצת תמיכה.

24/03/2002 | 18:52 | מאת: נסים

תודה חגית מצאתי קבוצת תמיכה במרכז הארץ ונראה לי שהיא מתאימה יותר בגלל גיל ( בני בן 17)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית