חדש!!! פורום לתמיכה הדדית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2002 | 15:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

למשתתפי הפורום הקבועים שלום, בשיחה שקיימתי זה עתה עם מנהל הפורומים, הוחלט כי ייפתח ביום-יומיים הקרובים פורום מיוחד שייקרא "פורום תמיכה הדדית" רק עבורכם במסגרת אתר דוקטורס והוא יופיע ברשימת הפורומים. הפורום החדש יהיה מיועד להתכתבות הפנימית שלכם בלבד. מי שמעוניין להפנות שאלה אל אנשי המקצוע ולהגיב לפניות של משתתפים חדשים - הדלת פתוחה בפניו לעשות כן בפורום הטיפול הנפשי. בקשתנו היא שעד שייפתח הפורום החדש, תמשיכו את ההתכתבות ביניכם לבין עצמכם בעמוד 600 כדי לאפשר למשתתפים חדשים להפנות שאלות את אנשי המקצוע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

23/03/2002 | 01:13 | מאת: טינה

אני סובלת מדיקונות יותר מ10 שנים. ההתקפים באים כל 2-3 שנים. ונמשכים בדרך כלל 6-10 חודשים - (אפילו עם תרופות). כל השנים אני בטיפול אצל אותו פסיכולוגית. לפני חודשיים זה התחיל שוב..... יש למישהו נסיון מוצלח עם תרופות או תרפיה כלשהו? (אני לוקחת סרוקסט,אפקזור וליטיום). הייתי מעוניינת לשמוע אך אתם מייתמודדים עם הילדים שלכם? יש ל 3 ילדים - בגיל 3,8,12. טינה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית