עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/03/2002 | 17:01 | מאת: כוכבית

הייייי איפה כולם? אני צריכה עזרה, אני עוד מעט חייבת לצאת(בעלי בדרך) ו---ג---- בצרה, אני לא רוצה להשאיר אותו לבד... דחוף כוכבית

18/03/2002 | 17:39 | מאת: נטע

היי כוכבית, אני פה. מה קרה?

18/03/2002 | 17:47 | מאת: כוכבית

היי נטע מה שלומך??. בחור שמכנה את עצמו-ג- לא מרגיש כל-כך טוב, לא רציתי לעזוב אותו לבדו. בינתיים תפסתי אותו בטלפון(הוא נתן לי אותו באימייל), ואני אתקשר עליו שוב יותר מאוחר זה ההסכם שעשינו..תקראי מה הוא כתב, אני ניכנס בין המקלחת של בעלי (מנצלת כל רגע) אני ממש דואגת ל-ג-, מקווה לטוב כוכבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית