האם זוהי צביעות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/03/2002 | 00:20 | מאת: לפורום - מדליה

אנו בשנות השלושים. נשואים. אינני בטוחה בסיבה: כשאני נפגשת עם ידידנו המשותפים כשהוא נמצא עם אשתו- הוא מדבר איתי מעט בקרירות ויחסו אינו חם, ומתי שהוא נפגש איתי ביחידות(בלעדי אשתו) - הוא יותר לבבי, אוהב לפלרטט איתי, לחייך מפה לאוזן ולהביט בי כמו איזה חרמן מכף רגל ועד הראש - הדבר מפריע לי, כי זה נראה לי צביעות. מדוע בנוכחות אשתו הוא מקרין מעט קשיחות אלי וקרירות, וכשהוא לידי - הוא מתנהג כאילו מתלהב ממני - האם אני צריכה להתעלם, כי זה פוגע בי אישית, אני מרגישה כאילו הוא משחק בשתי דמויות, האם לדעתכם זוהי לא צביעות? - דליה.

18/03/2002 | 00:29 | מאת: שאול

מי שרלוונטי לגביך זה בעלך ולא הוא לשם מה את נפגשת איתו ביחידות לשיחות על שקספיר ?

18/03/2002 | 07:56 | מאת: תגובה

לא הבנת אותי. אני איני יוזמת פגישות, כשאני נפגשת איתו במקרה ברחוב, קשה להבין?, עכשיו תוכלו לתת תשובה יותר הגיונית...

18/03/2002 | 23:14 | מאת: someone

שאול - לא שמת לב שזו שוב המטרידה הסידרתית? תראה איך היא שואלת ועונה לעצמה!!!

18/03/2002 | 02:50 | מאת: איתן

לא זו לא צביעות,זו פשוט חרמנות.

18/03/2002 | 03:57 | מאת: עדן.

זה קרה בסתיו של השנה שעברה,הוא יורד כמו מ-כ-ה א-פ-ו-ר-ה על העיר ,אני זוכרת שהיא אמרה: " ערב טוב אני יערה ואני אהיה המלצרית שלך להערב",מאז ומתמיד אהבתי שמות בע' ובמיוחד את השם הזה ,רציתי להזמין אבל כאשר הסתכלתי עלייה איבדתי את ריכוזי לחלוטין מרוב יופיה, דיפדפתי בתפריט אבל לא יכלתי להתרכז,היא עמדה שם מחייכת לעברי ואמרה שתחזור בעוד מספר רגעיים כדי שאני אבחר מה להזמין,אבל לא יכלתי,הסתכלתי עליה,היא הייתה כל כך יפה,היא הייתה גבוהה רזה בעלת שיער שחור עד הכתפיים ,עיניים כחולות,משקפי ראייה לעינייה,היה לה חזה מושלם,עגול ויפייפה. ניסיתי להתרכז בתפריט אבל מחשבתי נדדה..לעברה, מצאתי את עצמי במצב לא נעים שאני פשוט לא מסוגלת להוריד ממנה את העיניים,כשהיא נעמדה מאחורי הדלפק ונשענה על מרפקייה היא קלטה אותי מתבוננת בה ,היא חייכה אלי ולא ממש הפריע לה שאני מסתכלת עלייה. אחרי מספר דקות החלטתי מה אני רוצה להזמין וקראתי לה,היא ניגשה אלי אם הפינקסון שלה והחלה לרשום" מיד אחזור אם ההזמנה" אמרה לי ואני חייכתי ואמרתי תודה,כעבור מספר דקות היא חזרה אם ההזמנה והגישה לי, לקחתי מספר ביסים וסתם שיחקתי אם האוכל וכמובן שהסתכלתי עליה ולהפתעתי היא הסתכלה עלי וחייכה חיוך מקסים שממש שבה אותי בו הרגע... החלטתי שאני אנסה את מזלי ושאלתי אותה אם היא תצטרף עלי לקינוח מתוק ולכוס קפה,"אני מצטערת אבל אסור לי באמצע העבודה" היא אמרה לי ונורא התאכזבתי. אבל הייתה לי הרגשה שאותה אני לא אשכח כל כך מהר,כשביקשתי את החשבון הוצאתי את ארנקי כדי לשלם ,השארתי לה טיפ ממש גדול שהיא אפילו הייתה בשוק כשראתה מה שהשארתי ,לאחר מספר שניות היא חזרה אם הקבלה ולהפתעתי היה רשום שם משהו מאחורי הדף,"תתקשרי אלי היום אחרי תשע וחצי" ומספר הפלאפון שלה...עלה לי חיוך על הפנים,באותו הערב הרמתי אלייה טלפון ודיברנו ,היא התגלתה בתור מישהי מאוד נחמדה ונהנתי לדבר איתה,דיברנו וכל כך שקענו בשיחה שלא שמנו לב שהשעה כבר 3 בבוקר,למחרת בבוקר כמו תמיד קמתי לבדמהמיטה הכנתי כוס קפה התקלחתי וזזתי לעבודה, ראשי היה שקוע באתמול בערב ולא הייתי מרוכזת כלל בעבודה,ואז החלטתי להתקשר אלייה, "צהריים טובים" היא ענתה לי ולמזלי היא הייתה בהפסקה ויצא לנו לדבר מספר דקות,"ההפסקה שלי נגמרה "היא אמרה לי,אבל הרגשתי שאני חייבת לעשות משהו אז שאלתי אותה אם היא פנוייה היום בערב,היא ענתה שכן אז שאלתי אותה אם יש אפשרות שנצא לאנשהו בערב, לשימחתי היא ענתה בתלהבות כן ושהיא נורא תשמח,סיכמנו שאני אבוא לאסוף אותה ליד המסעדה שהיא עבדה בה ובעצם איפה שלראשונה נפגשנו,חזרתי עייפה מהעבודה ,נכנסתי למיטה לתנומה קצרה של שעה ואחרי זה התעוררתי והלכתי להתקלח,התאפרתי אבל ממש קצת כדי שתוכל לראות אותי כמו שאני והתלבשתי ליציאה,לקחתי את המפתחות של האוטו ולרגע קט כשניכנסתי לאוטו ישבתי מספר דקות מחזיקה את ההגה מאושרת כולי ,היו לי פרפרים בבטן,מזמן לא יצאתי לפגישות ומזמן לא הייתי בקשר,אבל לא ידעתי שכל זה הולך להשתנות באותו הערב,כל הבדידות שהפכה כבר לשיגרה תעזוב אותי להרבה זמן... התנעתי את האוטו וייאלה לדרך, הגעתי בזמן לפגישה שלנו ,היא עמדה שם כל כך יפה, כל כך מושכת ובאותו הרגע ממש הרגשתי רטובה, היא ראתה אותי ונכנסה לאוטו ובשלום קצר ובנשיקה ידידותית על הלכי יצאנו לדרך,במשך כל הנסיעה רק דיברנו ונהנתי מכל רגע והרגשתי שגם היא נהנת כמוני,עצרנו ליד מסעדה שהייתה על חוף הים והחלטנו שניכנס,התיישבנו הזמנו קפה ומשהו מתוק ושקענו פעם נוספת בשיחה,היה זה יום שישי ולמחרת היה חופש אז חשבתי לעצמי שאין צורך להזדרז ולקחנו הכל באיזי,דיברנו כל כך הרבה ולא יכלנו להפסיק להסתכל אחת על השניה בעיניים,זה היה ממש רגע קסום ולא הייתי מוכנה להחליפו בעד דבר,אחרי כמה כוסות של קפה נמאס לנו והחלטנו לצאת, שילמתי את החשבון ויצאנו,השעה הייתה כבר 12וחצי בלילה ולא היה איש מלבדנו באיזור,החלטנו לטייל קצת לאורך החוף,חלצנו נעליים והלכנו לנו בשקט על החול הנעים שמזמן כבר שכחתי את ההרגשה שלו ברגלי, עצרנו לנו במקום מרוחק שהיה חשוך חוץ מאור הלבנה שהאירה עלינו,שרר שקט לרגע, הבטנו ביחד בירח ואז הסתכלנו אחת לשנייה בעיניים וחייכנו ,הבטתי בעינייה שהיו כל כך מהממות ולחשתי באוזנה שאני נורא שמחה שנפגשנו,לאט לאט כשהחזרתי את ראשי אחורה עצרתי ליד שפתייה החושניות והתקרבתי אלייה לנשיקה שכל כך רציתי לחוות עימה,שפתי נגעו בשלה,נשקתי לה קלות על השפתיים והיא שיתפה פעולה ונישקה אותי בחזרה,הכנסתי את לשוני לאט,בתנועות עדינות שיחקתי אם לשונה והיא עשתה את אותו הדבר,הרגשתי שאני ממש רטובה ומגורה , משחק הלשונות הפך ליותר מהיר וחושני,חיבקתי אותה וקירבתי אותה כמה שיותר אלי,היא ליטפה את שיערי ביד אחת והיד השניה הייתה על לכיי,היא הייתה כל כך חמה ונעימה שלא רציתי להפסיק אם זה לעולם,לאט לאט הורדתי את קצב הנשיקה והתחלתי לנשק קלות את שפתייה וללקק אותן,זה ממש שיגע אותה,נישקתי אותה לארוך עורפה הרך והעדין למגע,העברתי את לשוני על צווארה הענוג וירדתי מאט לכיוון השקע שבין הצוואר והכתפים ונישקתי אותה שמה ובחזרה עליתי אם לשוני על צווארה ונישקתי אותה ארוכות,הרגשתי את ידייה מתחת לחולצתי עוברות לאט לאט ומלטפות את גופי,לפתע היא תפסה את החולצה והרימה אותה בפרעות מעלי והורידה אותה ממני,תפסתי אותה חזק חזק כשגופה נוגע בשלי ומחמם אותי,לאט לאט הרפתי את אחיזתי אבל לא את נשיקתי,פתחתי לאט לאט כפתור אחר כפתור ופתחתי את חולצתה,הורדתי בעדינות ממנה את החולצה ופשוט עמדנו שם מחובקות ומתנשקות ללא הפסקה,פתאום היא דחפה אותי ממנה וחייכה אלי חיוך שובב שידעתי מה הוא אומר לגבי,נשכתי קלות את שפתיי רק מהמחשבה של מה שהולך להתרחש כאן הלילה בחוף הים השלוו... היא הסתכלה עלי בעיניים טורפות והחלה להוריד ממנה את הבגדים וכשנשארה ערומה לגמרי היא הסתכלה עלי במבטה השובב והמזמין ורצה למים,היא השתעשעה במים ונעמדה לרגע והסתכלה עלי במעין מבט של הזמנה,"אז אני מבינה שאת צריכה הזמנה כדי להכנס למים" היא אמרה לי בחיוך,התחלתי להתפשט לאט לאט ונכנסתי למים,להפתעתי, המים היו חמימים מאוד וכל כך נעימים,התקרבתי אלייה, היא התקרבה עלי וחיבקה אותי חזק אלייה ,היא החלה מלקקת את צווארי בתנועות כל כך נעימות, היא ירדה לאט לאט אם לשונה לעבר החזה והחלה מלקקת בקצה הלשון את פיטמותי שנעמדו מרוב ההנאה שהיא גרמה לי,היא ליקקה אותן קלות ומצצה אותן בכזאת הנאה ,אני ממש השתגעתי, תפסתי אותה והיא התיישבה על ברכי וחיבקה אותי,ראשי היה בתוך החזה המושלם שלה שכל כך רציתי לטעום, הרגשתי שהיא אוחזת בי חזק אם רגליה ויכלתי להרגיש את איברה החם משתכך ברגלי,היא אחזה בשיערי אם ידיה ואני נישקתי כל מ"מ בחזה שלה שכל כך גירה אותי,היא גנחה מספר פעמים מרוב הנאה כאשר שפתי עוברות על שדייה ולא מפספסות אף חלק,מדי פעם הייתה נועצת את ציפורניה בגבי ושורטת פה ושם ,אבל זה לא הפריע לי כלל, ידי החלו לטייל בגופה ולחקור אותו, ליטפתי את גבה וירדתי לאט לאט לכיוון ישבנה החטוב שכל כך רציתי לטעום ממנו,עיסתי אותו אם ידי והוא היה כל כך חטוב ומושלם,ירדתי לאט לאט אם ידי לכיוון איברה שהיה כל כך חם ומגורה , ליטפתי את דגדגנה והיא גנחה,שיחקתי קלות מסביב לחור וגירתי אותה קשות,שיחקתי אם אצבעותי בשפתייה החושניות והכנסתי שתי אצבעות לתוכה,היא נאנחה קלות ושרטה את גבי בשנית, לאט ובעדינות הכנסתי אותן כמה שיותר עמוק לתוכה והוצאתי אותן המשכתי כך והגברתי את הקצב, עצרתי לרגע והוספתי אצבע שלישית,היא גנחה בעוצמה ולמזלנו אף אחד לא היה באזור החוף בשעה מאוחרת זו,הגברתי את קצב החדרת האצבעות והיא גילגלה את עינייה מרוב הנאה,היא נעה בקצב של ההחדרה, הרגשתי שהיא עומדת לגמור והגברתי עוד יותר את הקצב,לפתע היא גמרה ונאנחה ,היא חיבקה את ראשי וישבנו מחובקות ככה מספר דקות,הרמתי את סנטרה בעדינות ונישקתי אותה ארוכות,לאט לאט התחלנו לצאת מהמים ונשכבנו על חול הלח בדיוק איפה שהגלים נעצרים,נשכבנו על החול הנעים,התחבקנו והתנשקנו ללא הרף,התחלנו להתגלגל לנו בחול וכל כך נהננו שלא יכלנו לעצור,היא שכבה על הגב ואני מעלייה, ליטפתי את גופה אם ידי ונישקתי אותה בלהט שרק התגבר והתגבר,נישקתי את צווארה וליקקתי אותו בהנאה רבה,ירדתי לאט לאט לכיוון שדייה המשגעים וליקקתי אותם ושיחקתי אם פיטמותייה שכל כך אהבתי,נשכתי אותן קלות והיא נאנחה ,המשכתי ללקק את בטנה ולנשק ,כל שיפוע ושיפוע נישקתי, היא כל כך נהנתה,המשכתי למטה לעבר איברה הרטוב וליקקתי את שפתייה התחתונות ושיחקתי בעדינות בקצה הלשון בדגדגנה ונשכתי אותו קלות,ליקקתי אותה וזה כל כך היה נעים שחשבתי לעצמי מה גרם לי כל הזמן הזה שהייתי לבד לא לעשות דבר בעניין,ירדתי אם לשוני תוך כדי ליקוק מתמיד לעבר החור שהיה כל כך רטוב ומזמין שפשוט חיכה לי שאני אבוא,הכנסתי את לשוני בהדרגה לתוכה, היא הייתה כל כך חמה ורטובה ,החדרתי את לשוני בקצב ,הגברתי כל פעם יותר ויותר והיא נעה אם כל גופה בקצב שלי,הוצאתי את לשוני, ותוכך כדי מלקקת את דגדגנה ומחדירה לתוכה שלוש אצבעות ,היא נאנחה מהנאה,החדרתי את אצבעותי בקצב מהיר והיא זזה איתי באותו הקצב כדי לחזק את ההחדרה,היא גמרה בשנית והרגשתי שהיא צריכה לפצות אותי ... עוד לפני שהפסקתי לחשוב על זה היא הפכה אותי על הגב ונשכבת מעלי מעסה את שדי ומלקקת את פטמותיי ואני כל כך נהנת שעיניי נעצמות מההנאה,אוץ' קטן נפלט מפי כאשר היא נשכה את אחת הפטמות אבל הכאב העביר לי זרם של הנאה בכל הגוף,היא המשיכה ללקק אותן בפרעות והחלה לרדת אם פיה לאורך בטני יורדת ומלקקת את כולי ומנשקת ולא מפספסת דבר בדרך, אני מרוב הנאה נאנחת ,היא יורדת לכיוון דגדגני ומלקקת אותו אם לשונה בפרעות מטריפת חושים, היא יורדת לעבר החור הלח שלי שמעוד מגורה ומחכה לה ,היא מחדירה את לשונה ומלקקת אותי מבפנים אני נמסה מאותה הרגשה ,היא מטריפה את חושי,אבל היא לא רוצה שאני אגמור לה עכשיו, לפני שאני קולטת מה היא רוצה היא הופכת אותי ל69 והיא מעלי ויורדת לי ואני לה והיא מתפתלת למגע לשוני שבתוכה,המשכנו ככה עד שיכרון חושים ואז נפלו באפיסת כוחות... בבוקר התעוררנו אם שחר כאשר אנחנו שוכבות ערומות ומחובקות ,קידמנו אחת את השניה אם נשיקת בוקר נפלאה,חייכנו אחת לשנייה וידענו שלא נשכח את הלילה ההוא כל כך מהר... התלבשנו ונסענו אלי לסיבוב שני... עדן.

18/03/2002 | 09:48 | מאת: ש נ ה ב

היי זה חידוש מרענן!!!! מאיפה זה בא? (מאיפה זה מועתק??) אגב- סביר להניח שהיצירה וודאי תימחק- כי זה לא רלבנטי למי שמציץ במקרה- לפי הנוהלים החדשים. אני מאד מקווה שאנשים יספיקו לקרוא.... אבל תיסלם- יש עודדדדד?? ש נ ה ב

20/03/2002 | 14:04 | מאת: מישהו

זאת באמת צביעות.תשאלי אותו מה בדיוק הבעיה שלו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית