שמתם לב???!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2002 | 15:26 | מאת: סתם כי בא לי לדבר

שכל פעם שהפסכולוג חברתי הלא הוא ד"ד בן אברהם עונה על פניותנו . הרפטואר קבוע :בתחילה "התיחסות" לבעיה לאחר מכן המלצה מחייבת לפנות ליעוץ או לסדנא ולבסוף הוראה להקליק על שמו המוכחל לשלוח לו אימל ........ובא לציון גואל. האם הד"ר הנכבד לא מנצל את מצוקתנו ומשתמש לרעה בפורם כדי לעשות נפשות ליעוציו לסדנאותיו ו.........לכיסו הפרטי שתופח מבעיה לבעיה. או שמא הנני טועה וחושד בכשרים???????

17/03/2002 | 15:27 | מאת: כוכבית

למה אתה מתחיל איתו???? אתה לא רואה שגם ככה אנחנו בבלאגן???

17/03/2002 | 15:37 | מאת: סתם כי בא לי לדבר

ממש לא. אני אורח די מזדמן שפעם בכמה זמן מגיח לפה . וקורא את הפניות את האמת מאוד אמפטי לחברה פה ומידי פעם גם מנסה לתרום "וליעץ"

17/03/2002 | 15:43 | מאת: ש נ ה ב

שלום שמתי לב, ריטואל קבוע..... גם זו דרך. אבל- מן הראוי לא להדליק את הקוצים, כי ממילא החורשות כבר קרחות, והקוצים- רק חסר להם ניצוץ של אש ...... ואופססס.... אני - הייתי מתעלמת, וממשיכה בשלי. ש נ ה ב

17/03/2002 | 17:59 | מאת: "אור

צריך קונה...גאגוזי... נו מי משלם??? אשה צועקת רוצה גאגוזי ביזו....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית