סרוקסט- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/12/2000 | 15:57 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 50. נשואה ואם ל- 3 ילדים. עקב תחושות של מתח וחרדות התחלתי לקחת סרוקסט במינון של 1 כדור ליום 20 מ"ג. במשך 20 ימים לקחתי רק 1/2 כדור ליום על מנת להקל על תופעות הלוואי. ובכל זאת אתמול התחלתי להרגיש בחילה, קיבלתי שלשול, הרגשתי כאילו המתח גובר וקצת נבהלתי. לא הצלחתי לישון בלילה והיום לא הלכתי לעבודה מפחד שמא ארגיש שם לא טוב. האם זה טבעי? האם אלה אכן תופעות הלוואי? האם יש תופעות לוואי נוספות שיכולות להיות? מה עלי לעשות כשאני מרגישה לא טוב בגלל התרופה. ותוך כמה זמן הגוף אמור להתאזן ולא לחוש בתופעות אלה. כשהרגשתי היום בבוקר ממש לא טוב בנוסף לכל הנ"ל גם רעד בידיים ופרפרים בבטן לקחתי כדור קסנקס 0.5. מ"ג. בעיקרון אני מתפקדת, עובדת ומשתדלת לחכות שארגיש יותר טוב אבל זה קצת מלחיץ. אודה לתשובתכם ואם אפשר בהקדם. בברכה, מאיה

20/12/2000 | 20:07 | מאת: מאיה

למה אף אחד לא עונה? אודה לתשובתכם לשאלותי. אני מרגישה רע

23/12/2000 | 00:38 | מאת: שגית

מאיה שלום התופעות של חרדה בתחילת הטיפול וגם נדודי שינה מוכרות לי ועוד תופעות לוואי נוספות. אני מציעה לך להעזר בקסנקס או לוריוון כדי להתגבר על התחלת הטיפול. כמו כן כדאי לך בפורום הזה לעשות "חיפוש" לכתוב את המילה "סרוקסט" ולקרוא את כל מה שנכתב בנושא, זה יעזור לך מאוד. כדאי להמשיך. אח"כ תרגישי הרבה יותר טוב. שגית

24/12/2000 | 19:58 | מאת: מאיה

שגית תודה לך על התשובה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית