שלומי!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2002 | 14:33 | מאת: כוכבית

היי שלומי איזה כייף לראות אותך כאן:-)))) המון בריאות כוכבית

17/03/2002 | 14:42 | מאת: שלומי

הי כוכביתוש, שאלתי עלייך כמה פעמים. חשבתי שכבר השארת אותנו מאחור. נסעת לך עם הרובר שלך , כמו השיר: ואת בתוך הג'יפ שלך, מקשיבה לסטריאו , ואת אנשי הפורום הקטנים והבעייתיים, השארת אחורה אחורה ... והנה את כאן , מתוקה כרגיל, אז הרבה אושר לך בריאות ואני מקוה שתספיקי לקרוא את מה שאני כותב לפני שאיש אחד חמור סבר ימחק לי את ההודעה שנראית לו נורא לא חשובה אבל לי היא מאד מאד מאד חשובה . ביי (ומה שלום הבעל הצייתן שלנו ? )

17/03/2002 | 14:49 | מאת: כוכבית

היי שלומי:-)) מה שלומך? איך אתה מרגיש? קח כוס תה עם לימון/_\ לבריאות. אני לא עוזבת, איך אני יכולה בלעדיכם?? אתם החברים היחידים שאני מכירה, וגם כשאני אני אכיר עוד אנשים, תהייה לכם פינה מיוחדת אצלי בלב, עם בעלי יש התקדמות(תודה על התעניינות), אני מטפטפת לו דברים, ואני די אופטימית למרות הכל. למה מוחקים?אנחנו כבר לא חשובים? שיהיה לך אחלה יום שבעולם כוכבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית