ללילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2002 | 12:43 | מאת: ר

רציתי להביע את תודתי על תגובתך שחיזקה אותי מאוד. לצערי שחיפשתי את ההתכתבות ראיתי שהיא נמחקה. מה שכן ציער אותי שד"ר גידי רובינשטין ענה לי ולא הספקתי לקרוא את תגובתו. בכל אופןאני עדיין מבולבלת ומפחדת. תודה ר

18/03/2002 | 08:04 | מאת: לילי

היי בוקר טוב אני מאוד מצטערת לגבי הבאלגן שקורה פה , הייתי שמחה אם הייתה מזכיר לי מה היתה הבעיה , ז"א לגבי מה מדובר , כי עם כל הבלאגן הזה אני כבר לא זוכרת במה מדובר אשמח לעזור או לפחות להקשיב , מחכה לתשובה לילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית