ההייתי או חלמתי חלום ??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2002 | 11:45 | מאת: שלומי

האם אני הוזה ? האם רק נדמה לי ששלחתי לכאן הבוקר הודעה ? האם מישהו השתגע ?

17/03/2002 | 11:52 | מאת: לילי

שלומי היי קודם מה שלומך ? התגעגענו אלייך, ברוך שובך אבל מה שיותר מטריד אותי הוא , שגם אני שלחתי הודעות הבוקר והם פשוט נעלמו , אתה קולט מה הולך פה, נראה לי שמשהו מסריח פה אה? אם תדע בדיוק מה קורה תעדכן אותי ואני מקווה שההודעה הזו לפחות תגיע אלייך לילי

17/03/2002 | 14:41 | מאת: כוכבית

צהריים טובים לילי יקירתי לאן נעלם העץ? כתבנו בו דברים "תרבותיים" אפשר להתחיל מחדש? יום נעים כוכבית

17/03/2002 | 12:03 | מאת: מיכל

מנהל הפורומים הנכבד יוסי רוסמן, אמנם הודעת פה שתמחק כל מה שלא רלוונטי אבל יש גבול!!! לא העלבנו, לא השמצנו, לא ביקרנו וגם לא גידלנו עצים ארוכים. בסך הכל התעניינו בשלומם של חברינו. יוסי, קצת אבחנה בין מטרידים ועצים ארוכים להודעות אחרות, טוב?! תודה, מיכל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית