חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2002 | 00:12 | מאת: jud

שלום רב, אני בת 54 ולאחרונה אני נתקפת בחרדה כאשר אני נכנסת למעלית, אצל רופא שיניים ובכל מיני מצבים שונים ומשונים. שמעתי לאחרונה על טיפול שנקרא -PALM THERAPY האם השיטה מוכרת והאם אכן יכלה לעזור? ובכלל כיצד ניתן לטפל בבעיה?

17/03/2002 | 06:55 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, לא שמאתי את השם שציינת. חרדות מהסוג שציינת עולות לפעמים על רקע כללי של מצוקות או חוסר בהירות לגבי דברים "גדולים", שאופייניים לגילך, כמו בעיות בריאות, פרנסה, משפחה, וכו'. לפעמים החרדות הללו "מקומיות", וניתן לטפל בהם, בקלות ובמהירות יחסית, בשיטות התנהגותניות וקוגניטיביות. אם תרצי הפנייה, פני למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) עם ציון מיקומך בארץ. בענייני רופאי שיניים - התנסיתי פעמים רבות בצורך לשתף פעולה עם הרופא הספציפי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית