ההבדל בין סרוקסט לפאקסט ?!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2002 | 13:31 | מאת: אור

שלום רב, בעבר טופלתי ע"י סרוקסט והתוצאות היו נפלאות. כבר שנתיים שלא נטלתי אותם וכעת אני מעוניינת להתחיל וליטול אותם שוב. בפנייה לרופא משפחה (שהמליץ לי בעבר ובחום על סרוקסט) הוא טען שסרוקסט לא נמצא כעת בקופה ורשם לי מרשם של פאקסט. האם יש הבדל ביניהם (תופעות לוואי, כל תופעה אחרת) ? תודה, אור

16/03/2002 | 13:42 | מאת: נטע

שלום אור, סרוקסאט ופאקסט הן תרופות דומות, אבל הפאקסט מיוצר בארץ ועלותו נמוכה יותר. הרופא סירב לתת לך סרוקסאט מטעמי חסכון של הקופה..... את יכולה להתעקש וזכותך להתעקש לקבל סרוקסאט בלבד!!!! הכדור נמצא וקיים!!! לפאקסט יש תופעות לואי שונות במקצת מהסרוקסאט ואין סיבה שתצטרכי להסתגל כעת לכדור הזה. אני עמדתי על דעתי וראי איזה פלא....... קבלתי סרוקסאט:-))))), רצו לשנות לי אותו עוד באמצע הטיפול.... חסכנים...

17/03/2002 | 10:12 | מאת: אור

תודה לך נטע על שהארת את עיני . יום נעים לך, אור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית