למצוא מטפל משפחתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2002 | 10:53 | מאת: יוסי פינקלשטיין - עו"ס ומגשר

הרשו לי להמליץ בפניכם על דרך למציאת איש מקצוע בטיפול זוגי {ובמידת הצורך גישור לגירושין} : האגודה הישראלית לטיפול במשפחה ובנישואין קהילת ומציה 17 ת"א . טל 036480833 האגודה הוקמה ב 1977 במטרה לקדם ולפתח את הטיפול בבעיות משפחה ונישואין בישראל . האגודה מהווה פורום בין מקצועי בארץ לנושא הטיפול המשפחתי. יו"ר האגודה הנה ד"ר אוה עינת ועל חבריה נמנים פסיכיאטרים ,פסיכולוגים ועובדים סוציאליים. . האגודה מסמיכה חבריה – המחויבים לקוד האתי - כמטפלים משפחתיים וכמגשרי משפחה לגירושין. רשימת החברים המעודכנת מתפרסמת אחת לשנה ובזמן הקרוב עתידה להתפרסם באינטרנט באתר האגודה.

16/03/2002 | 16:42 | מאת: שילה

איפה נמצא אתר האינטרנט של האגודה?

17/03/2002 | 13:28 | מאת: יוסי פינקלשטיין - עו"ס ומגשר

שילה שלום האתר ב"שיפוץ" לכשיחזור ויעלה לאויר האינטרנט אעדכן בשמחה יוסי

17/03/2002 | 10:11 | מאת: מיכל

הי אם אתה הוא Y.F שהמלצת לי על שולי פלמור, אני רוצה להודות לך מאוד. התחלנו את הטיפול אצלה וכמו שאמרת היא מאוד סימפטית ואנושית. שוב תודה, מיכל.

17/03/2002 | 13:30 | מאת: יוסי פינקלשטיין - עו"ס ומגשר

מיכל שלום, מודה בהכנעה ומאחל לשניכם , לך ולאשך - הצלחה יוסי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית