חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2002 | 10:11 | מאת: דלית

שלום, יש לי שאלה לאחרונה אני נמצאת בחרדות קשות, במצב נפשי בלתי נסבל. אני מלאת חששות ומרגישה מאויימת בבית. ביומיים האחרונים אני מרגישה עקצוצים על העור ורצון לגרד את העור באופן ממש ממש טורדני הייתכן שזה נובע מהחרדה? מצפה לתשובתכם בהקדם. תודה

16/03/2002 | 10:30 | מאת: נטע

דלית שבת שלום, יתכן שהעקצוצים והגרד נובעים כתוצאה מחרדה. רצוי שתפני לרופא כדי לשלול בעיה גופנית. את יכולה למרוח אלואוורה או שמן עץ התה אשר יכולים להקל על הגרד. לגבי החרדות כדאי לפנות ליעוץ פסיכולוגי כדי לקבל איבחון. ניתן להעזר בשיחות ובטיפול תרופתי כדי להתמודד עם הקשיים. להרגעה ולהקלה מידית את יכולה להשתמש ברסקיו רמדי. מוצר טבעי שאינו מזיק וניתן לרכוש אותו בסופרפארם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית