הגמילה מסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2002 | 00:26 | מאת: שאול

הרה שלום בגלל החרדות על רקע לאומני חזרתי בימים האחרונים למינון רגיל האירועים הקשים הזכירו לי את הצבעים של לפני פרוף הדיכאון היום אני רגוע יותר אני חושב שאני אחזור בקרוב למינון המופחת תודה שאול

16/03/2002 | 00:31 | מאת: HERA

שאול, האם אתה לא משתמש בסרוקסט כאמצעי בריחה? חזרת למינון רגיל על דעת הפסיכיאטר או על דעת עצמך?

16/03/2002 | 00:36 | מאת: שאול

הרה שלום 1. במצבים כל כך נוראים שהיו השבוע וכאן מדובר באירועים קשים באמת ולא בראיית צל הרים כהרים בריחה היא לא מילת גנאי 2. החזרה למינון היתה לפי הנחיית הפסיכיאטר שאמר לי שאם ארגיש רע אוכל לחזור למינון הקודם 3. גם אם יש לי את המספר של הפסיכיאטר בבית זה לא ראוי להתקשר אליו הביתה SOS בשביל להעלות סרוקסט מ 5 מג ל עשרה 4. להזכירך הפסיכיאטר נמצא במרפאה פעם בשבוע תודה שאול

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית