ל HERA הפגישה השבוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2002 | 00:12 | מאת: שאול

הרה שלום יש עניין לציבור לדעת על הפגישה שהיתה לך עם המטפלת השבוע בנושאים שאין בהם עניין לציבור כדבאי מנהלי הפורומים באיזה צ'אט אני יכול לשוחח אתך תודה שאול

16/03/2002 | 00:20 | מאת: HERA

לילה טוב, אתה יודע שסוגרים תיקים במשטרה בתואנה של "חוסר עניין לציבור"... לי זה תמיד נראה עניין אינדבידואלי... אבל לא משנה. הפגישה עם הפסיכו' היתה בסדר, רק שהיא לא יודעת מה היא רוצה... מרוב לדבר על הטיפול, אפשר לשכוח מה אני רוצה... בפגישה הבאה, אם היא לא תגיד לי מה היא החליטה, אני אומר לה מה דעתי על ההססנות הזו... איך מתקדמת ה"גמילה" מהסרוקסט?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית