השפעת כדורי "פאקסט"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2002 | 23:57 | מאת: אילן

אני סובל מדיכאון מתמשך וחרדות שלא נותנות לי מנוח יום וליל... פניתי לפסיכולוג שהמליץ לי ליטול תרופת "פאקסט", אני לוקח את זה קרוב לחודש ובינתיים ללא כל השפעה. מה זמן ממוצע בהן תרופות כאלה אמורות להתחיל להשפיע? בברכה, אילן

16/03/2002 | 00:04 | מאת: HERA

אילן שלום, הזמן שלוקח לתרופות להשפיע נע בין 6 שבועות לבין 3 חודשים. לגבי ה"פאקסט" ספציפית אני לא יודעת להגיד לך... כרגע אין פסיכיאטר בפורום, אז אולי כדאי שתפנה את השאלה שלך לפסיכיאטר שרשם לך את התרופה. HERA.

16/03/2002 | 00:10 | מאת: שאול

אילן שלום פאקסט וסרוקסאט זה אותו דבר אתה יכול לחפש פרטים על התרופה ב infomed.co.il שאול

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית