לחברי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2002 | 22:00 | מאת: יוסי רוסמן

שלום לכולם. לצערי המצב בפורום הפך לאחרונה לבלתי אפשרי. לאחר תקופה ארוכה בה נמנעתי מלהתערב בנעשה בפורום, מתוך מחשבה שאנשים שהפורום חשוב להם ישכילו להבין מתי הודעות שלהם בפורום חשובות ומתי הם פשוט מציפות את הפורום ולא מאפשרות גישה לאנשים חדשים. אני מודה כי טעיתי. חשבתי שהפורום הזה באמת צריך להיות שונה משאר הפורומים באתר, שהוא לא צריך להיות רק במבנה של שאלה - תשובה, ושהתמיכה בו היא פן חשוב מאוד, אבל לא ככה. מעתה הודעות שמקומם לא בפורום ימחקו לאלתר. שבת שלום לכולם יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

15/03/2002 | 22:09 | מאת: ?

גם ד"ר עצבנים??? אולי באמת עברנו את הגבול סליחה אפשר לפתוח דף חדש? או שמא מאוחר מידיי?

15/03/2002 | 22:42 | מאת: יוסי רוסמן

הי. אפשר ורצוי לפתוח דף חדש. שבת שלום יוסי.

17/03/2002 | 00:49 | מאת: סקרנית

מי הד"ר העצבני/ת?

17/03/2002 | 14:53 | מאת: נזבורה

שלום יוסי! תגובתה של שנהב להודעתך זו משקפת, למעשה, כל מה שאפשר לומר בנושא. ובכל זאת, אני חשה צורך להוסיף מילה או שתיים כי דבריך אלה גורמים לי אי נוחות רבה: מה בעצם רלוונטי ומה לא רלוונטי? אין חולק על כך, שקללות וניבולי פה וגם הערות "טובות לב" בנוסח "מה אתם מתבכיינים" - מקומן לא יכירן כאן, ועליהן להימחק ובמהירות האפשרית. אבל גם חריגה קלה מה"מקובל", כביכול, היא בלתי נמנעת כאן. מיותר לומר שאין זה פורום שעוסק בבעיות גופניות מוגדרות. הנפש היא לא משהו מוחשי ומוגדר, ולכן באופן הטבעי ביותר גם מסביב לעיסוק בה אי אפשר לשים גדר. וכדי שהדברים יהיו יותר ברורים אתן דוגמה אחת: לאחרונה הופיעו כאן כמה הודעות הומוריסטיות, שאתה בוודאי תדביק עליהן את התווית של "לא רלוונטיות" (וכן, גם לי היה חלק נכבד בהן, ובפירוש לא כדי להפריע אלא ההיפך!) אבל מה יותר טוב ובריא ומשחרר מקצת הומור כשיש מועקות כל כך גדולות גם במישור האישי וגם במישור החברתי? והעובדה שאנשים בחרו את הפורום הזה כבמה להתבטאות הומוריסטית וחפשית רק מוכיחה שהם מרגישים כאן נוח, דבר שצריך להוות מחמאה לפורום ולמנהליו. גם אני, ממש כמו שנהב, רואה בשינוי מתכונת זו סתימת פיות וגורם מרתיע מלהיעזר ולעזור. אז אנא, הקדש מחשבה נוספת לנושא! תודה מראש, נזבורה

17/03/2002 | 15:25 | מאת: כוכבית

שלום ד"ר לא זאת הייתה כוונתי,התכוונתי לבחורה שניסתה להרוס את הפורום,למה כל השאר אשמים? אתה מעניש עונש קולקטיבי? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בכל הבקשות שאני יכולה לבקש,אולי תישקול שוב את המחיקות? תודה בכל אופן כוכבית

17/03/2002 | 14:57 | מאת: ש נ ה ב

שלום לך כתבתי לך מכתב , אנא דפדף עמוד אחד קדימה. ליום 17 למרץ. תודה ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית