לגידי רובינשטיין+חברי הפורום-זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2002 | 11:04 | מאת: ש נ ה ב

שלום לכולכם אנא ראו תגובתי למיכל, בעמוד זה, הצגתי שם נושא , ואשמח אם נוכל לדון בו יחד. תודה ש נ ה ב

14/03/2002 | 11:08 | מאת: כוכבית

היי שנהבי, בוקר טוב אני "קטנה" מידיי לנושא רציני כזה, אבל אני אשמח לקרא את התגובות ואת הדיון. יום טוב כוכבית

14/03/2002 | 11:16 | מאת: ש נ ה ב

היי סטארית.. את לא כל כך קטנה.... את בת 42, לא?? וחוץ מזה אני כן מבקשת ממך שתשתתפי, אחרי שתקראי ותביני מה אנשים חושבים מרגישים וחווים- כי ייפלו לך כל מיני אסימונים תקועים- הקשורים בזוגיות הלא מרנינה שלך עם בעלך- כפי ששיתפת אותנו בה לא פעם. אני מסכימה שהמקרה שלך מיוחד, אבל.... בואי נחכה עד אחר הצהריים, תראי איזה עץ סבוך ומעניין יצוץ ...... נ"ב- את חושבת שאני לא לומדת כל הזמן מדברים שמתרחשים פה?- ה-מ-ו-ן למדתי. ביי ש נ ה ב

14/03/2002 | 11:41 | מאת: ים

היי, אכן חומר למחשבה. כשהכרתי את בעלי הוא איך נאמר היה בכיס שלי ואני לא כל כך. כל שבוע מחדש הייתי מגיעה להחלטה שזהו הוא לא בשבילי ואני עוזבת אותו ואכן ניסיתי לעזוב אותו ופעמיים הוא ממש בכה דמעות ואני מרחמים וקצת מאהבה חזרתי בי. יום אחד התעורר הבחור והחליט שהוא רוצה להפרד מכל מיני סיבות (חלק מהן היו המשחקים ששיחקתי איתו) ולי כל כך כאב איך הוא מסוגל לעולל לי את זה פתאום התחלתי להעריך מה היה לי בידיים ומאז אני תופסת חזק חזק. נכון לא אשקר לאחר כמעט 12 שנים יחד ו- 7.5 שנות נישואים היו עליות וירידות אבל כשאני רק מנסה לחשוב עליו עם מישהי אחרת אני מתחלחלת מה פתאום שיקחו לי אותו הוא שלי למרות שכבר אין את הריגושים שהיו בהתחלה גם המין כבר לא זה אבל יש אהבה אי אפשר להגיד שלא... אז מידי פעם מנסים להצית את האש אני מקווה שזה עובד והוא לא בוגד בי... (בראשי עוברות מדי פעם מחשבות זימה על בגידה (מצידי) אבל הן חולפות להן הלאה אני פשוט לא מסוגלת). יום נעים, ים

14/03/2002 | 12:37 | מאת: ש נ ה ב

היי ,ים השאלה מה גובר על מה.. האם הרכושנות שלנו כלפי בן הזוג חזקה מאיתנו? האם לא נוותר עליו כדי שיהיה שייך לאחרת- למרות שלא הכי טוב לנו בעולם? או האם נחשוב שייתכן ויכול להיות לנו הרבה יותר טוב עם מישהו אחר- לכן אולי כדאי להיות "אמיצים" ולפרק את החבילה הקיימת?(גם אם קיים הסיכון שנישאר תקופה מסויימת ואולי ארוכה- ל-ב-ד???) אלה שאלות מעניינות, אני מניחה שהן מתקבלות אחרת אצל כל אחד, תלוי אם הוא טיפוס שיודע לחיות לבד, או מפחד להשאר לבד, שמחשבן "מה יגידו", ועוד... בעיות סבוכות... אהה?? ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית