תרופות לדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2002 | 16:41 | מאת: הדס

אני סובלת מזה זמן מה מדיכאון חרדות ועצבנות לקחתי במשך שבועיים לוסטראל ולא הגבתי טוב לתרופה וכעת קיבלתי מירשם חדש המשלב שתי תרופות חדשות האם השילוב בין CIPRAMIL ו EDRONAX יעיל ביחד או שעלי לנסות כל אחת מהן בנפרד במשך תקופה של שבועיים כדי לבדוק איזו מהן מתאימה לי יותר?

13/03/2002 | 16:47 | מאת: "אור

אקמול הכי טוב

13/03/2002 | 16:53 | מאת: HERA

הדס, א. אין כרגע פסיכיאטר בפורום. ב. האם את לא סומכת על הפסיכיאטר שרשם לך את את התרופות? אני מניחה, שהוא יודע מה הוא עושה, ואם יש לך ספקות, את יכולה לשאול אותו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית