לפתוח פורום שלך בלבד- הצעה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2002 | 09:51 | מאת: לד"ר רובינשטיין בלבד!

מתוך כל התשובות שקיבלתי בפורום, ראיתי לנכון שרק אתה יכול ויש לך את הידע הרב לעזור ולתת תשובות ענייניות. הייתי מייעצת לך, בטוחה שהרבה ישמחו על-כך, ובטוחה אני שהפורום יהיה מפוצץ, שרק אתה תוכל לענות בפורום ולא תהיה לאף אחת גישה לענות, אם זה אפשרי- אשמח מאד. כי התשובות שלך הן מקצועיות ביותר, ושאר הפורום חסר ניסיון, משעמם, נשים מנהלות שיחות פרטיות ושזה מתיש לקרוא ולא מעניין את כולם. אתה עונה קצר ולעניין, יש גם תתי-רמה של אנשים העונים בפורום, פשוט חבל על הזמן. הייתי שמחה שרק הפסיכולוגים והפסיכיאטרים יענו- ותאמינו לי, תהיה לכם הצלחה ורייטינג גבוה מאד, והצלחה בפרנסה האישית שלכם (מקווה שהבנתם את הרמז). בתודה , ואגב, עזרת לי מאד -הכותבת.

13/03/2002 | 10:00 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, תודה על המילים החמות. התנסיתי בפורום משלי ויחסית אליו אני מרגיש כאן טוב מאוד. לתשובות של היועצים האחרים ערך לא פחות מלתשובות שלי. אני גם חושב שיש חשיבות רבה לאינטראקציה בין המשתתפים בפורום זה. מה שאת מציעה הוא בעצם מדור של שאלות ותשובות. אם את מרגישה יותר נוח עם הצורה הזו, את יכולה לפנות למדור כזה שאני מקיים ב-http://www.yofi.co.il. ואשר להצעתך לגייס לקוחות פרטיים דרך הפורום - מניסיוני אנשים הפונים לייעוץ דרך אמצעי התקשורת, בעיקר בנושאי בריאות הנפש, אינם מגיעים לטיפול (הם יותר נוקטים בגישת "הכה את המומחה" וזה מנוגד לדרך בה נערך טיפול נפשי) ואנשים הנמצאים בטיפול, ברובם הגדול אינם מתייעצים באמצעי התקשורת, כי הם מבינים שמדובר בתהליך הרבה יותר מורכב. תודה על תמיכתך בכל מקרה. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

13/03/2002 | 10:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

http://www.yofi.co.il/health

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית