הצ'אט של אמש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2002 | 09:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לכולם, בעקבות הרצה אוטומאטית של הודעה בכל חדרי הצ'אט של תפוז על הצ'אט של אמש הייתה הצפה של משתתפים בלתי-רצויים. צר לי אם עקב כך לא הייתי קשוב לכל הפניות. הפקנו לקחים מהעניין ובפעם הבאה נסתפק במשתתפי הפורום ובאנשים שיגיעו בעקבות הכתבה המקדימה, שיהיו מן הסתם אנשים בעלי כוונות רציניות יותר. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

13/03/2002 | 09:16 | מאת: כוכבית

בוקר טוב ד"ר גידי אולי גם תשקלו את שעת הצ'אט? אולי אפשר לפחות פעם אחת לקיים צ'אט בשעות היום?? יום טוב כוכבית

13/03/2002 | 09:20 | מאת: ליבי

לא כל אחד יכול בשעות היום (עבודה היא חיינו) צודקים בקשר לצ'ט אחת כמו בדויה למשל יכולה לקחת הרבה זמן ועל סתם...ריק

13/03/2002 | 09:16 | מאת: ליהי

זה באמת היה המוני מידי והיו די הרבה מציקנים למינהם. אולי באמת ראוי לחשוב על כניסה נפרדת ולא גלוייה לכל, כך שרק מי שיודע על קיום הצ'אט יוכל להיכנס אליו ולקחת בו חלק.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית