שאלה לגידי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2002 | 22:37 | מאת: ליהי

מה עומד מאחורי ה "פגישה אחת לשבוע"? בטיפולים פסיכולוגיים? מה עושים כשרוצים יותר..? כשמרגישים שרוצים להגביר את תדירות הפגישות? האם מבחינה מדעית האידאל הוא פגישה שבועית בלבד או שיש מקום לשתי פגישות למשל?

12/03/2002 | 22:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליהי, זה בהחלט לא אידיאל. זה ממוצע שמבטיח רצף מצד אחד וסביר מבחינה כלכלית מצד שני. הטיפול הפסיכואנאליטי הקלאסי עמד על 5 פגישות בשבוע. בהחלט ניתן להוסיף שיחה בשבוע הן בעת משבר והן "בימים כתיקונם" כאשר קיימת החלטה משותפת לעבוד יותר לעומק באחד משלבי הטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית