LSD

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2002 | 11:19 | מאת: ee

לקחתי הרבה פעמים כדורי LSD, ועכשיו אני מצטער על זה אני מפחד שיהיה לי מסע חוזר, מה אני יכול לעשות כדי למנוע מסע חוזר ? האם אני יכול לרפא את הנזק שנגרם במוח ?? הרי זה משהו שבתוך המוח נשאר, זה לא בדם , או כמו סיגריות שספורט עוזר נגד הנזק של זה שבספורט חלק מהרעלים יכולים לצאת

12/03/2002 | 12:28 | מאת: לילי

שלום לך, אם תשאל את דעתי , אז נכון שמה שהיה כבר היה , ועכשיו אתה רוצה ל"הבריא" מזה וזה מה שחשוב, אבל אני חייבת לומר לך שבאמת ובתמים הייתה צריך לחשוב הלאה ולא להסחף לזה אחרי כולם, מילא אם הייתה אומר שניסיתה אקסתזי אז מילא , פעם פעמיים , זה לא דופק תראש , בכל אופן לא כמו LSD תראה אני לא רוצה להפחיד אותך או משהו כזה אבל זה דבר שלא נוגעים בו והייתה צריך לדעת ואני בטוחה שידעתה ובכל זאת ניסיתה (הסוכריה האסורה היא המתוקה ביותר) יש עוד ריגושים אחרים בחיים וסטלות אחרות שיכולתה לעשות למה דווקא בזה? טוב אתה צריך רופא אני אומרת לך, כי זה באמת חוזר כל הקטע של הפלשים ובכלל כל מה שקשור לסם הזה , אתה בעצם חייב רופא , כמובן ממוחה יותר ממני שידע לכוון אותך , אני לא רוצה לתת לך דוגמאות של חברים קרובים ומה איתם , כי זה לא פיתרון ואני גם לא יודעת מה חומרת המצב שלך, אבל רק שתדע שיהיה בסדר , ואתה תעבור את זה עם כל מה שזה יצריך אבל תמיד תזכור ותקבל את העובדה שעל טעויות משלמים, ושוב תעשה לי טובה תיגע במה שאתה רוצה רק לא במוות הזה , זה ידוע שבשפיצים לא נוגעים ,שוב לא מתערבת לך בחיים בסך הכל כל הסמים לא טובים אבל אם רציתה סטלה באיזה מסיבה או באיזה סיטואציה הייתה צריך לחשוב שיש עוד הרבה דברים אחרים שגורמים לך להיות ב ON אבל רק לא זה ,רק לא טריפים , אל אל תגע יותר ול ך לרופא , הוא יעזור לך , לאט לאט עם המון סבלנות , אתה תעבור את זה , אז בהצלחה מכל הלב , ותחשוב לפני כל צעד המון המון הצלחה , לילי

12/03/2002 | 13:46 | מאת: ee

את מנסה יאנו רק להגיד לי שלא הייתי צריך לעשות את זה זה רק מפחיד אותי עוד יותר ויש לי מלא חברים שלוקחים טריפים כל הזמן, ועדיין לא קרה להם מסע חוזר את רוצה להגיד לי שאקסטזי לא יכול לגרום נזק מפעם אחת ? לקחתי משהו כמו 6 פעמים טריפ

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית