לנטע - בנזודיאזיפינים ??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 21:33 | מאת: שאול

נטע שלום ! אם בביוגרפיה שלך אין דיכאון ויש חרדות איך נגררת לבנזודיאזיפינים ? בגלל שהיית נערה כשצצו ילדי הפרחים אני מנחש שאז נטית להיפים לביטניקים ואולי בטיולים בסיני עישנתם מה שקראנו אז "כייף" האם אני טועה ? תודה שאול

11/03/2002 | 21:45 | מאת: ליבי

מה זה בנזודיאזיפינים? ואלו תרופות שייכות לקבוצה הזו? (עושה חשק לפרמקולוגיה)

11/03/2002 | 21:59 | מאת: נטע

היי, התחלתי לקחת בנזודיאזפינים כשהחלו התקפי החרדה. לקחתי מחברה כדור אחד שהרגיע אותי והתחלתי להשתמש ..... לא חשבתי אפילו לפנות לפסיכיאטר, שערתי שההתקפים יעברו, והגעתי ל- 3 ביום... אחרי מספר חדשים התחלתי להגמל מהם, הרגשתי שהם שולטים בי. אכן "גרתי" בסיני, מספר חדשים במערה בשארם, ליד ריף מקסים, גם בדהב ובנואיבה. מתה על סיני. נסיוני בעישון הסתכם בעישון סיגריות.........

11/03/2002 | 22:15 | מאת: שאול

ליבי שלום מה מצב הדייטים ? בנזודיאזיפינים הם תרופות שהרופא שלי לא נותן כי יש להם אפקט של אלכוהול וסמים הם ממכרות גורמות לתלות והמינון שלהם הולך וגדל נמנים עליהם ואליום, לוריואן, ואבן ,קלונקס שתודה לאל אין לי ניסיון איתם תודה שאול

11/03/2002 | 23:29 | מאת: HERA

תגידו לי, אין לכם נושאים יותר "טובים" לשיחה? אגב, למי מכם שכתב על הפרוזאק... זה הרג אותי... הפיל אותי לדכאון הרבה יותר עמוק... מצד שני, לא ניסיתי לקחת 4 בבת-אחת...

11/03/2002 | 23:32 | מאת: נטע

אנחנו צריכים להצדיק את השם שלנו, הרי כולנו בדרך לאשפוז במחלקה הסגורה, כפי שכתבה האנונימית. שמעת על מה שקרה באזורנו היום?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית