הצעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 21:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לכולם, קראתי שתיים-שלוש הודעות של המשתתפים במריבה. אני חושב שבפורום קיימת תמיכה ועזרה הדדית בין חברי הפורום לבין עצמם שאינה נופלת בערכה מהעיצות של אנשי המקצוע. אם יורשה לי להציע: גם המשתתפים במריבה - נסו לכתוב את כל מה שיש לכם אך ורק בגוף ראשון. ערב שקט לכולנו, ד"ר גידי רובינשטיין

11/03/2002 | 23:14 | מאת: HERA

מממ... איזו מריבה? בד"כ מוחקים לנו את "עצי המריבה" ככה שאין טעם להשקיע בהם יותר מדי...

11/03/2002 | 23:27 | מאת: ליבי

הרה אלה סתם אנשים לא רציניים שחסר להם ויטמין מסוים אז במקום לתת להם אותו - הם יראו שהם צריכים ללכת למקום אחר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית