פורום התדרדר פשוט זול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 17:51 | מאת: לאנשי הפורום

הפורום הולך ומתדרדר פשוט תת-רמה של אנשים, שלא נדע מצרות. במקום לעזור, מנבלים פה, עוקצים , פוגעים, פלא שיש מלחמות, אם בתוך העם יש שונאים, ואנשים המוכנים לאכול אחד את השני - פשוט מגעילים, צריכים לפתוח מחלקה פסיכיאטרית ולאשפז את כולם, פשוט אנשים מתוסבכים, גועלים ומשועממים, תתי-רמה. אנשים חכמים ועסוקים לא כותבים ולא פונים לפורום - רק המתוסבכים שבאנשים, לכו לאשפוז כולם., צריכים לשים אותכם במחלקה סגורה, חולי נפש ומתוסבכים שכמוכם.

11/03/2002 | 19:32 | מאת: נטע

שלום לך, את כולך נסערת, תרגעי...... זה פורום מעולה ואנחנו החברים בו לא נוותר עליו. מדוע פנית לפורום? יש אפשרויות אחרות לקבלת יעוץ ואני ממליצה לך לפנות דחוף לטיפול. את לוקחת תרופות? כדאי לך, הן מ-ר-ג-י-ע-ו-ת!!!

11/03/2002 | 20:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני מבין שאם נכנסת לפורום חיפשת בו משהו והתאכזבת. אנחנו יכולים להיות רק מה שאנחנו. אם תרצה להצטרף לפורום במקום לפסול אותו, אתה תמיד מוזמן. כל טוב, ד"ר גידי רובינשטיין

11/03/2002 | 23:13 | מאת: HERA

איפה נתקלת פה בקללות וניבולי פה (חוץ משלך...)... ומהם אנשים על רמה עבורך? חברי הכנסת שלנו? מי עקץ אותך? והאם זה קרה ככה סתם בלי סיבה? פשוט שאלת שאה או ביקשת עזרה והעליבו אותך? מאיפה לך מי צריך מחלקה פסיכיאטרית? היית שם בעצמך? זה בסדר, זה לא נורא... נטע כתבה לך כבר, אין רע בתרופות הרגעה... לפעמים זה יכול לעשות רק טוב. למרות שבמקרה שלך נחוצות תרופות נוגדות הזיות... את אנשים חכמים ועסוקים לא כותבים פה, למה כתבת פה, מתוך טיפשות ושעמום???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית