הרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 16:56 | מאת: ליבי

אחר צהריים טובים... עם השרב אני מתמודדת אבל מהצד השני... קר לי בדרך כלל ואני נלחמת שהמזגן לא יקרר מדי עודף לא טוב כמו שחוסר לא טוב עודף של... מתוק למשל... נהיה מגעיל... ברור שאי אפשר להתמודד בהזמנה אז ממשיכים לסבול עד שאי אפשר יותר ובסוף מגיעים לאיזשהו פיתרון מה שהוא לא יהיה...

11/03/2002 | 23:08 | מאת: HERA

זאת אומרת, שיותר מדי זה רע? לא תמיד... תלוי מה וכמה.... "עד שאי-אפשר יותר"... כנראה שהגעתי פעם, מזמן, לשלב הזה... אז כיביתי את האורות...

11/03/2002 | 23:30 | מאת: ליבי

ניסית...לכבות את האורות.. כנראה שלא רצית מספיק רצית עדיין לראות איפה את ואם יש לאן ללכת..

11/03/2002 | 23:16 | מאת: איתן

ליבי עניתי לך:) @----)---- לילה טוב איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית