בעיות עם החברה שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 13:00 | מאת: בן

שלום שמי בן אני בן 19 וחצי יש לי חברה כבר 3 חודשים כמעט וכבר מהחודש הראשון ראיתי שהיא מכורה לצ'אט הצ'אט שהיא נמצאת בו הוא צ'אט של ילדים בני 14-17 והיא בת 19 כל היום היא יושבת שם ומדברת איתם בלי הפסקה ומכיוון שפעם הייתי בצ'אט הזה אז היא כל הזמן מזכירה שם את שמי ומדברת עלי שם בפורום כללי היא גם הולכת לכל מיני מפגשים שקשורים לצ'אט וכל פעם מתקשרת אלי משם ושואלת אותי או נותנת לי לדבר עם אנשים מהצ'אט והגעתי למצב שאני ממש לא סובל את הצאט וזה משגע אותי כי היא לא מפסיקה לעשות את זה והיא גם מנצלת את זה שאני מכיר את הצ'אט הכוונה היא שהיא כל הזמן משחקת מעין משחקי מילים עם הילדים שם אומרת להם... "אני אוהבת אותך" "אני שלך" וכ'ו ואני בגלל שאני מכיר את הדברים האלה ואני יודע שהיא לא מתכוונת לזה אז אני שותק ולא אומר כלום אבל זה מציק כי אם היה לה חבר שלא מכיר את כל זה הוא כבר היה אומר לה מזמן להתראות חוץ מזה שהיא לא אוהבת מוזיקה לא רואה סרטים ולא אוהבת מועדונים ככה שאני לא יודע ממש מה לעשות איתה היא כל היום וכל הלילה מול הצ'אט מדברת עם הילדים שם ניסיתי לדבר איתה על זה אין ספור פעמים אך היא מתחמקת ולא רואה איפה הבעיה אצלה זה לא נחשב בעיה <כמו אצל כל מכור לכל דבר> שאני מדבר איתה על זה היא פשוט תוך שניה מעבירה נושא כאילו זה נכנס דרך האוזן הראשונה ויצא מהשניה ואני באמת לא יודע מה לעשות מצד אחד איכפת לי ממנה ואני לא אחד שיש לו לב להגיד לה ... "תשמעי זה נגמר" אבל מצד שאני זה הורס אותי מבפנים אני לא מסוגל יותר ואני לא יודע מה לעשות עם זה אני חייב איזושהי עצה תודה מראש בן

11/03/2002 | 23:19 | מאת: HERA

בן, אתה צודק כשאתה מנסה לדבר איתה על זה... אבל אם היא מעבירה נושא ולא מקשיבה, אולי אתה מתאמץ לשווא... אני יכולה להבין את מה שכתבת, שאין לך לב לסיים את הקשר... אבל אני לא יכולה להבין את המניע שלך להמשיך בו... אתה אוהב אותה? אתה נשאר איתה בקשר מתוך רחמים? אל תזרוק אותה, אבל תגיד לה, שאתה לא יכול להמשיך ככה... תסביר לה, שאתה לא רוצה שהיא תוותר על הצ'אט לחלוטין, אבל שיש עוד דברים בעולם... ואם זה לא יעזור אולי כן כדאי לשקול את הפסקת החברות... כי משתמע מדבריך - ואל תעלב - שאתה משני בעולם שלה... אז למה שתסבול? HERA.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית