משהו טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 15:43 | מאת: מישהי

קרה לי משהו כל כך טוב עכשיו... אבא אמר לי שהוא מרוצה ממני, פעם ראשונה מזה 5 שנים בערך שאני שומעת את זה ממנו ולא שומעת שאני איזו אכזבה גדולה.... הוא מרוצה מדבר קטן אבל בכל זאת מרוצה וזה כל כך משמח אותי שסוף סוף מישהו בבית הזה מרוצה ממשהו שאני עשיתי...!!

11/03/2002 | 15:45 | מאת: ציפור דרור

:-) נהדר הרגשה טובה שנותנים מחמאות גרמת לי לחיוך

11/03/2002 | 16:19 | מאת: HERA

היי, כמה טוב לקרוא את זה, כשזה בא ממך! לא משנה מה גודל הדבר שממנו אביך מרוצה ממך, אלא ההרגשה הטובה שנלווית לדבריו! מאחלת לך עוד הרבה דברים טובים שכאלה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית