הצילו!!! לבעלי מיקצוע!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 14:56 | מאת: המתוסכלת

היי לכם. יש לי בעיה רצינית, אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני עובדת במשרד פרטי, כבר כ 10 שנים, יום עבודה שלי מתחיל בשעה 9 בבוקר, ונימשך עד השעה 5 !!! יש לי בוס ממש חוצפן!! הוא מבקש ממני להתפיס עבורו מיכתבים, לענות על טלפונים, להביא אליו תיקיות, ולהכין לו ולאורחי המשרד קפה!!! הוא לא מבין שאני מגיעה לעבודה כדי לנוח!!! אני מאוד עייפה מעבודותי בבית!! בבקשה הצילו! מה עליי לעשות?? אין באפשרותי להיתפטר מאחר ואני משתכרת שכורת מכובדת ביותר, אנא השיעו!!! תודה.

11/03/2002 | 15:13 | מאת: ציפור דרור

מגיעה לעבודה כדי לנוח?? ומשלמים לך כדי שתנוחי?? :-) חוצפן הבוס מצפה שתעבדי!

11/03/2002 | 20:10 | מאת: איתן

מתוסכלת:)) תסלחי לי שאני צוחק:)) אם אני הייתי הבוס שלך והיית אומרת לי שאת באה לעבודה כדי לנוח. היית יוצאת מפתח הדלת יותר מהר ממה שאת מדמינת לעצמך. סתאם לידיעה כללית. הרבה כסף לא מקבלים על עבודות קלות. בשביל הרבה כסף במשכורת צריך לעבוד בהתאם. וזה מה שאת עושה. אם את רוצה לעבוד פחות ולא קשה תמצאי עבודה אחרת. אם יהיה מישהו שישלם לך הרבה כסף כדי לנוח תודיעי לי:))) בהצלחה איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית