שנהבוש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 09:15 | מאת: לילי

היי זו אני ,מה שלומך? אני מקווה שהכל טוב אצלך ביקשת שאפרט אז..............סתם לא יודעת , ראשית לגבי הבחור שהכרתי מסתבר שזה בדיוק מה שחשדתי ויש לו פציעה רצינית בראש, הוא חולה מין או משהו כזה בקיצור , נתן לי לחזור במונית כי לא רציתי להישאר איתו ,ניסה לקחת בכוח דברשלא הייתי מעוניינת לתת לו (את יודעת מה הכוונה), לא שהרגשתי מאוימת שלטתי בהכל, אבל הוא יצא סתם לגמרי לא רוצה לשמוע ממנו יותר . ואז מה שקרה הוא שהתחלתי להיות פתוחה עם ה"יפני" שלי שוב , הפסקתי עם המשחק של החזקה, וזרמנו בשיחה ואז שהגיע הרגע של החזרה הוא אמר שהוא לא חושב שהוא רוצה לחזור לארץ , ושהוא אוהב מאוד ושאני יבוא אליו לתקופה(דבר שאני לא מסכימה אליו) שאני יבוא לתקופה ואז יחזור כי הוא לא רוצה לקלקל לי את התוכניות , הדיבור הזה לא מצא חן בעניי בכלל ואמרתי לו , אמרתי לו שכל הזמן בדרך שלו הוא מצליח לאכזב אותי מחדש.ואז הוא אמר שהוא מצטער ואמרתי לו שאין לו על מה , אבל שיקח בחשבון שאותי הוא מפספס, וזה נורא פגע בי , כי פתאום שהתחלתי להיות פתוחה אליו שוב , ולומר לו עד כמה אני אוהבת אותו וכנ"ל גם הוא , אבל פתאום נכנס בו שוב הכוח לדבר בצורה של "לא יודע" פשוט התאכזבי שוב ואפשר לומר שירדו לי כל התקוות לגביו, מפני שגם אם יש בו אלף דברים חיובים יחד עם זה יש בו את החסרון הכי גדול וזה חוסר יציבות כליל , וזה בטח לא מה שאני צריכה בחיי, וזה נורא איכזב אותי מאוד , אין לך מושג עד כמה , או שהוא אמר לי " כשאני יבוא לארץ אז נראה אם נוכל לחזור להיות איך שהיינו " ,או כל מני דברים פתאום שהוא הרשה לעצמו לומר כי ניסיתי כל כך להבין אותו וריחמתי עליו כשהוא בכה לי , ואז נישברתי וזו הטעות שלי, בכל אופן אני מאוד רוצה ומקווה,שאני יוכל לפתוח בקשר חדש אפילו שזה קשה כרגע למצוא מישהו רציני , ואוהב שאני יוכל לסמוך עליו, כולם אומרים לי את יכולה להשיג את מי שאת רוצה , אבל למעשה זה לא כך והם לא מבינים שזה לא כך, כי זה קשה אני אישית מוכנה לכל דבר כדי ללכת הלאה ואני גם יודעת שנטו רק אני יוכל לעזור לעצמי, לא אף אחד אחר , אבל אחרי שהרגשתי מן הקלה פתאום הכל חוזר אליי , וכל כך קשה לי, אני פשוט רוצה שזה יגמר להיות אחרי זה , די נמאס לי כבר באמת די ודי,אני רק צריכה להיות חזק ה ולא לתת לרגש לשלוט לי על ההגיון, ברגעים שזה יקרה , אני באמת מקווה שזה יגמר , כי כרגע נראה שהזמן הזה לא ניגמר , לא רואה את קצה החוט , וזה מייאש , שנהב אני יודעת שהלכה למעשה את ולא אף אחד יכול לשנות את המצב שלי כרגע רק אני , אבל מה אני יעשה שקשה לי מאוד לילי

11/03/2002 | 10:09 | מאת: ש נ ה ב

לילי, לילי, לילי ליבי ליבי.... איזה אידיוט פגשת, איזה חמור אמיתי.....גבר ששולח אשה במונית הביתה כי לא "קיבל את מבוקשו"..... כמה נמוך הוא!! אל תקחי ללב....מאוד ייתכן שהוא מסוג הבחורים שהיו שולחים אשה הביתה גם אחרי ליל אהבים, מרוב עצלות ו-א-נ-ו-כ-י-ו-ת.(אגב- זה לא גבר זה, זה XXX) ואת ,מאמאל'ה צריכה להיות מה זה שמחה שהתגלה פרצופו האמיתי... קודם כל- קחי פסק זמן קל מהכרויות חדשות. את צריכה להרגע מכל המאורעות האחרונים. תאמיני לי שחוק ידוע הוא ,שככול שאנחנו רודפים אחרי משהו, המשהו הזה נמלט...... ממש כמו הזנב של החתול! אל תהיי באובססיה להכיר מישהוא ויהי מה. הניחי לזה לזמן מה. צאי לבלות עם חברה, לכו להצגות יומיות עם פופקורן גדול ביד. תאמיני לי יקירתי, שאני (ילדה גדולה), ובתקופה שאני בוחרת להיות לבד- גם אני הולכת לסרט של 1700, מצפצפת על כל העולם, וטוב לי. ייתכן שזה יישמע לך מוזר, אבל היכולת להיות קצת לבד מאוד חשובה לבן האדם...ושלרגע לא תרחמי על עצמך. בואי אספר לך משהו אישי: אני גרושה הרבה מאוד שנים. ופגשתי סוגים שונים של גברים לפגישות חד פעמיות שלא הוליכו לשום מקום... ללא ספק סיטואציה מביכה ומבאסת במצטבר..... מעולם לא התפשרתי להיות עם גבר רק כדי לא להרגיש לבד, העדפתי להמתין בסבלנות, גם אם לוקח זמן, עד שארגיש כלפי בחור זה או אחר שיש משהו שמעניין /מושך באישיותו ובמראהו. והנה לאחרונה התמזל מזלי, ופגשתי בגבר שעושה לי את זה.... הסבלנות ה-ש-ת-ל-מ--ה לי! אני מאמינה לך שמאוד קשה למצוא את הקליק.....אותו בחור ששלח אותך הביתה במונית ,זכור לי שהחמיא והתלקק בהגזמה יתרה(כפי שסיפרת...), ההגזמות האלה מלכתחילה צריכות לעורר חשד....לפחות היה לך שיעור קטן... באשר לחברך היפני- לצערי אין לי יותר מה להוסיף על דברים שכבר כתבתי לך בעבר... אגב האם את עובדת? לומדת? יש לך עיסוקים שממלאים את זמנך? תרגישי טוב העולם לא נחרב , אני פה ש נ ה ב

11/03/2002 | 10:45 | מאת: נטע

היי, אין מה להוסיף על מה ששנהב כתבה. מסכימה עם ה-כ-ל. שנהבוש, את מאירה ומעירה אותי..... מה יהיה? הגבר היחיד שאפגוש הבוקר הוא החנוני, יעני, בעל המכולת, החנוני, המתחנף.... הולכת להתנחם בגלידה.....

11/03/2002 | 11:44 | מאת: לילי

מה נשמע? כן בוודאי שאני עובדת , אני מנהל ת משרד של חברה אמריקאית שתפקידה לבנות נמל, היא אכן בונה נמל, לפני מספר שנים סיימתי תואר במינהל עסקים תחום שלא כל כך עניין אותי אך סיימתי אותו בהצלחה, ונכון שלא חרב העולם אבל , את יודעת את יותר מנוסת ממני בהרבה, ופשוט כואבלי שאני מנסה להבין את האידיוט הזה שנמצא ביפן כל פעם שהוא מתחיל להתבכיין לי ולהרגיש חלש הוא יודע איך לעבוד לי על הרגש, והוא מצליח כי הוא יודע שאני רגישה כלפיו אבל לא יותר די החלטתי שדי , גם אם הוא שוב יתקשר אני פשוט לא עונה או לא חוזרת אליו אם זה בכלל יקרה די מספיק , נמאס לי להבין אותו , מי יבין אותי? יהיה לי קשה אבל מספיק , אני מקווה שאני יצליח , לגבי הזיבלון שפגשתי אז מההתחלה רשמתי לך שמשהו במחמאות המרובות שלו לא נראה לי וכנראה שצדקתי, הבן אדם שיחק לי אותה נרדם כדי שאני ישאר לישון לידו ממש דפקט, כאילו מה הוא חשב שזה הולך בכוח , אוי כל כך טיפש לא התבעסתי מזה בכלל להפך אני וחברות שלי נפלנו מצחוק ממנו כז ה טמבל זה ברור שיש לו בעיה בראש לא? אבל זה רק נתן לי להעריך יותר את העדינות והאינטילגנטיות של חברי , את הביישנות שלו וזה אפקט לא במקום בשבילי , לא הייתי צריכה להרגיש את זה אבל יכול להיות שזה טיבעי ושזה עוד יקרה לי , אני רק מקווה שכל הסרט הזה יגמר מהר , כי כבר אין לי כוחות לכל מלחמת האהבים הזו , בסך הכל אני חיה את חיי , יש לי המון חברות סביבי, לא משנה שחלקן צבועות , אבל נניח " יד לוחצת יד" אם הבנת אותי , בסך הכל סבבה באמצע השבוע אני מעדיפה לא לצאת הרבה מהבית אחרי עבודה אני די עייפה , אולי להליכה משהו כזה או לאכול משהו בחוץ , וסוף שבוע חמישי ומוצ"ש אני יוצאת עם חברות שלי , כך שבאמת לא חסר לי כלום אבל תביני שנהב שחסר לי מאוד , מישהו שיחבק אותי וישמע אותי , למרות שכרגע זה בלתי אפשרי , אבל אני מרגישה שזה הדבר שימלא את החלל הריק שנמצא כרגע בי , שמחתי מאוד לשמוע שאת מצאת את החלק השני שלך אני מאחלת לך המון המון הצלחה איתו , ובכלל בכל אשר תפני , שה יאיר את דרכך, אמן, וזהו צפי לגרוע ביותר וקווי לטוב , זה מה שאני אומרת לעצמי , ואני יודעת בתוך תוכי שהטוב הזה יגיע , בע"ה אני יודעת , רק מתי? שנהבוש תודה ויום טוב ביי לילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית