מתי זה יעבור?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 00:14 | מאת: מישהי

קרה לכם שהייתם אופטימים למצבכם, תמיד אמרתם זה יעבור מתישהו, בטוח יעבור לא הגיוני שזה ככה המצב עכשיו וככה ש\זה ישאר ואז כשאתה מרגיש יום אחד כל כך טוב, יום שכייף לך בו אתה מאושר ואז לאט לאט לקראת ערב זה מתחיל לדעוך לדעוך ואז באה ההתפרצות הזאת.... התפרצות של כעס עם בכי ודיכאון כזה והכל מעורבב כזה לא יודעים מה לחשוב וכל זה אחרי שמהבוקר זה התחיל כיום נפלא...

11/03/2002 | 00:27 | מאת: HERA

מישהי, אני מוכרחה לציין, שעדיין לא הגעתי לשלב האופטימיות... אני בכלל לא מעיזה לדמיין שהכל יעבור מתישהו... אבל כן, היו לי ימים פחות גרועים ש"נהרסו" לקראת הערב או הלילה... למה במרכאות? כי לא קרה שום דבר שיהרוס אותם, פשוט מצב הרוח התחלף...

11/03/2002 | 00:55 | מאת: מישהי

זהו... אז למה המצב רוח הזה מתחלף אחרי שהיום עבר כמעט ללא רגע של מצב רוח רע...ואז בערב הכל נהרס, זה מעצבן! והאופטימיות, האופטימיות זאת נוסחה כזאת כדי להשאר בחיים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית