פחד מרחק מהבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2002 | 00:12 | מאת: עידו

שלום לכולם אני סובל מיספר שנים מחרדה וככל שעבר הזמן החרדה גברה ניסיתי טיפולים אצל פסיכיאטר וגם פסיכולוגים כולל תרופות אך כלום לא עזר אני מיואש היש מישהו עם בעיה דומה שהצליח להיתגבר עליה . אשמח לקבל תשובה

11/03/2002 | 00:39 | מאת: ליבי

ממה בעצם אתה מפחד כשאתה רחוק מהבית? סביבה לא מוכרת? שלא תמצא את עצמך? שיקרה משהו בבית כשלא תהיה? - שתתחרט שלא היית שם?

11/03/2002 | 06:46 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, מה שהיה הוא לא מה שבהכרח יהיה, כי אתה מתבגר, צובר התנסויות, וכו' וכו'. אוכל להציע כיוון, אם תפנה למייל האישי מידע על אופי החרדות, על גילך ומצבך הכללי, האם ניסית לפנות דרך קופ"ח (איזה), ומיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית