שפת גוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/03/2002 | 22:49 | מאת: מישהי

עם מישהי אומרים לה תמיד שהיא משדרת מיניות כלפי חוץ... היא אמורה לשים לב לזה או שזה בא טבעי כזה בטעות?

10/03/2002 | 23:02 | מאת: ליבי

שפת הגוף היא הדרך שבה הגוף מקרין החוצה מה שהולך בפנים. אם מישהי מרגישה מינית מאד - שפת הגוף תקרין מיניות

10/03/2002 | 23:21 | מאת: יהל

לא תמיד אנו מודעים למה אנו משדרים - בדרך להיפך, יש לנו דימוי מוטעה לגבי עצמנו. אם מישהי מקרינה מיניות זה יכול לנבוע ממספר סיבות, לדוגמא: היא עושה את זה באופן מודע/לא מודע - כך היא מרגישה שליטה במהלך העניין - נותן לה תחושה של כח או כי היא חושבת שזה הדבר היחיד שיש לה למכור. אין בכך כל דבר רע - בתנאי כמובן שקיימת מודעות פנימית לאיך אנו נראים מה אנחנו משדרים כלפי בחוץ. כי אחרת לפעמים אנו חושבים שאנו נראים ומשדרים א' ובעצם אנו משדרים ב'. ואז הטעות היא לא רק אצלנו - אלא גם אצל המתבונן. בקיצור- התבוננות

10/03/2002 | 23:49 | מאת: HERA

זה תלוי. יש בנות שמודעות לזה ויש שלא. יש בנות שמשתמשות בזה ויש כאלו שלא.

11/03/2002 | 06:50 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, כדאי מאד לשים לב לזה. שפת גוף, שכוללת לבוש, הנה רבת עוצמה - לטוב ולרע. בשבועות הללו (הקודם, כעת , וגם בשבוע הקרוב), תוכלי לקרוא דברים בהקשר לכך במדור שלי (מדור פסיכולוגיה) באתר www.kolyom.co.il כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית