תרופות לאדם בריא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/12/2000 | 00:59 | מאת: אחת

מה יקרה לאדם בריא , אם יתנו לו תרופות לסכזופרניה. במשך 10 שנים? יהיה בסוף חולה? נרקומן? סכיזופרן? האם אפשר להפוך אדם בריא לסכיזופרן?

17/12/2000 | 19:25 | מאת: ד"ר אבי פלד

אחת כתב/ה: > > מה יקרה לאדם בריא , אם יתנו לו תרופות לסכזופרניה. במשך 10 שנים? > יהיה בסוף חולה? נרקומן? סכיזופרן? מחקרים הראו שהתכשיר לא משפיע על בריאים - הם יסבלו רק מתופעות לוואי קלות זמנית > האם אפשר להפוך אדם בריא לסכיזופרן? עד כה ידוע כי שימוש במאריחואנה וגראס גורם לאדם בריא להתפרצות המחלה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית