צאט עם ד"ר רובינשטיין ביום שלישי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 21:50 | מאת: יוסי רוסמן

לחברי הפורום שלום. ביום שלישי הקרוב בתאריך ה 12/3 בשעה 21:30 נערוך צאט בהנחיית ד"ר גידי רובינשטיין, יועץ הפורום. ניתן להגיע לצאט דרך הלינק הבא: http://www.doctors.co.il/chat מצפה לראותכם בצאט. גלישה נעימה יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

09/03/2002 | 23:32 | מאת: HERA

פסיכולוגיה באופן כללי?

10/03/2002 | 07:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

אמור להתפרסם מאמר שכתבתי כהכנה לצ'אט (עקבו היום בשער האתר) אם כי תוכלו להעלות שאלות גם בנושאים אחרים. הכתבה עוסקת בנהייה אחר הבלתי-אפשרי ובאופן ספציפי יותר בנטייתם של אנשים להימשך אחר מועמדים לזוגיות שדוחים אותם ולדחות כאלה שמעוניינים בהם. נשמע מוכר? מן הסתם לא כל כך חביב. הכתבה עוסקת בהשתמעויות של התופעה לגבי הדימוי העצמי של אנשים מסוג זה.

10/03/2002 | 10:12 | מאת: ש נ ה ב

בוקר טוב נשמע מאודדדדדדד מעניייייייין...... אשתדל להיות שם.... ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית