לנטע וכולם - הפגת מתח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 21:25 | מאת: שאול

נטע שלום לנטע וכולם שלום היה קשה בשבוע האחרון לפתוח רדיו ולהישאר שאנן לגבי ספורט - אני עושה שעה הליכה כל יום זה במסגרת הדיאטה כשהייתי פנוי כל היום עשיתי שעתייים וחצי מידי יום ואחר הייתי שומע את ספר הפסנתר המושווה וזה היה חבל על הזמן אם אני יליד ספטמבר 1954 את יודעת שג'וגינג יכול להרוג אותנו ולא לעזור לנו לגבי ביקורים באתרים - היות שמדובר בפורום טיפול נפשי אז בכנות חיפוש תמונות עם פירסינג בדגדגן עדיף על עישון ועדיף על שימוש בבנזודיאפינים לא מצאתי השבוע בעיתון הארץ משהו מעניין האם קראת על גריגור סמסא מהגילגול של קפקא תודה שאול

09/03/2002 | 22:09 | מאת: נטע

היי שאול, לכולנו קשה בתקופה הנוראה הזו. גם אני אוהבת ספורט ורצוי בחברה, אחרת משעמם לי. קראתי את הגלגול של קפקא וזה היה מזעזע..... הזחל העצוב הזה... גריגור.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית