שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 19:37 | מאת: adi

היי הצלחתי לבכות אחרי כל כך הרבה זמן ,לפחות כמה שנים עברו (זה התחיל מסרט אבל , אחר כך יצא מהלב). זה היה נורא כואב בהתחלה, אבל בסוף זאת הייתה תחושה של שלווה ורגיעה . אני לא יודעת למה אבל עצרתי את עצמי כאילו שלא רציתי להמשיך לבכות למרות שחיכיתי לזה כל כך, למה? אני מתחילה לקחת סרוקסט 20 מל' ורציתי לדעת אם אפשר לקחת עם זה כדורי ברזל טיבעיים (למציצה) של solgar , וויטמינים צנטרום?

09/03/2002 | 20:04 | מאת: נטע

היי עדי, הבכי - משחרר. גם אני לוקחת סרוקסאט ומבדיקה שערכתי עם הפסיכיאטר ניתן לקחת ויטמינים, אינני יודעת מה לגבי כדורי ברזל. רצוי לא לקחת את הכדורים בבת אחת אלא בהפרש של למעלה משעה. שבוע טוב.

09/03/2002 | 21:31 | מאת: שאול

עדי שלום אני התחלתי מסרוקסט 20 ועכשיו אני ב 5 מג לגבי צנטרום אין שום בעיה זה מה שאמר לי הרופא בזמנו לגבי כדורי ברזל - תשאלי את רופאת המשפחה לגבי תופעות הלואי של הסרוקסט - הם גרמו לי קצת קשיים בהתחלה אבל נעלמו מאליהם אחר כך הערה : בגלל שאת סובלת מתת פעילות של בלוטות התריס את חייבת להתייעץ עם רופא המשפחה על כל מוצר שהוא לא תרופה כי על האריזות של המוצרים בבתי הטבע כתוב שנשים מיניקות נשים בהריון ילדים ומי שנוטל תרופות מרשם חיייב לההתייעץ עם רופא כדאי שתיידעי גם אותנו על תופעות הלואי של הסרוקסט תודה שאול

10/03/2002 | 04:52 | מאת: ליבי

ברגע שהתחלת להיות מודעת לעצב ולבכי עצרת כנראה שמשהו שכלי עוצר אותך תעצרי לחשוב מה אותו עניין שלא נותן לך לבטא רגשות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית