לכולם ,יש לי מחשבות אובדניות מה עושים דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 18:49 | מאת: גלית

בזמן האחרון יש לי מחשבות אובדניות.. אולי ואולי עדיף ... אני מפחדת מזה.. יותר מכול,כן,רע לי בצבא אבל מה אני יעשה בלי בגרות 12 שנות למוד וצבא??? מ פ ח י ד . האם 21 זה פוגע או לא ממש? איתן זה לא הפגע ביי בעבודות וכאלה???

09/03/2002 | 18:57 | מאת: nahh

את חייבת ללכת לקב"ן או לפחות לפנות באופן פרטי לפסיכולוג. 21 לא ממש יפגע לך בחיים וחוץ מזה, להתאבד יפגע הרבה יותר. שלא תעשי שטויות. למות תמיד אפשר אחר כך. אל תעשי משהו לא הפיך ברגע של משבר שיעבור לך בטוח. לכי לקבל עזרה דחוף.

10/03/2002 | 00:11 | מאת: גבי

אם קיבלו אותך לצבא, את כבר משהוא. אין בעיה למצוא עבודות בשוק האזרחי. בצבא ישנם פסיכלוגים/קבן - ישנם כדורים מצויינים שעוזרים. אל תתבישי לפנות אליהם הם רק יעזרו לך. תהי חזקה החיים הם מתנה יקרה שימרי עליהם - בקצה כל מנהרה חשוכה מופיע האור. בברכה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית