להרה דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 18:47 | מאת: גלית

הרה הייי, רציתי לשאול אותך ממש דחוף האם 21 נפשי זה פוגע בעבודות לך זה פגע? האם יצאת על בריאותי אי התאמה או נפשי? הרה רע לי ובכלל, כרגע בימים האחרונים יש לי מחשבות אובדניות אני מפחדת מזה שעוד קצת מצב לחץ אני לא יחשוב פעמיים.... אנה מה עושים למי פונים, אם אני יספר זאת לקבן אז מייד הוא יוציא אותי על 21 אנה אנה עזריי לי. סיפרתי לה על הקשיים שעוברים אליי היא תענה שאולי לא מתאים לי מסגרת צבאית.

09/03/2002 | 23:21 | מאת: HERA

מכיוון שמקומות העבודה שבהם עבדתי לא התעניינו בכלל בשרות הצבאי שלי, ובכלל - עבדתי לבמקום ךשרת, אז קשה לי לענות לך. אבל אני יודעת מבנות אחרות, שהתקבלו למקומות עבודה, שלא עשו להן בעיות. השאלה היא, כמובן, מה טיב העבודה. תזכרי, שלא יצאתי מהצבא, כי בכלל לא התגייסתי... לא רצו לגייס אותי, כי לא הייתי מספיק "יציבה נפשית" בשבילם... אם קב"ן יחליט שלא מתאימה לך מסגרת צבאית, אז תצאי. אבל אם הוא יאמר, שיש מה לעשות, תנסי. סביר להניח שאם תאמרי לו, שיש לך מחשבות אובדניות הוא ישחרר אותך - אבל זה יהיה בצדק! אין שום סיבה להתאבד בגלל הלחץ שיש בצבא, ואולי עדיף באמת לא לסיים את השירות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית