שאלה מאו חשובה!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 17:49 | מאת: ליאוניד

היי שבת שלום ושבוע טוב לכולם!!!!!!!! האם לאחר שהפסיכולוגית עוזרת לי לשנות דפוסי התנהגות ודפוסי חשיבה....... האם זה חוזר אי פעם לקדמותו? ולמה בהרבה מקרים אנשים שהולכים לפסיכולוג ביחד עם תרופות נזקקים לכך בעתיד? תודה רבה על עזרה. בברכה, ליאוניד

09/03/2002 | 23:15 | מאת: HERA

ליאוניד, אני לא חושבת, שיש איש מקצוע, שיכול להבטיח ב - 100% ששום דבר לא יחזור לקדמותו, אבל במידה ודברים חוזרים לקדמותם, יש לך את הכלים להתמודד איתם בצורה טובה יותר. לא הבנתי את השאלה השניה? למה האנשים נזקקים בעתיד - לתרופות או לשיחות?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית