לפני כמה זמן כתבתי לכם והבעיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 17:07 | מאת: אלמונית

עדיין קשה. למי שזוכר , הידיד שלי לפני כמה זמן עבר תאונה עם האופנוע שלו והחברה שלו נהרגה. זה קרה לפני כמה שנים והוא מאשים את עצמו בכל זה. כתבתם לי לדבר איתו וניסיתי אבל הוא לא מקשיב לי ולא לאף אחד הוא פוחד להיות בקשר עם בחורות מאז . מה אפשר לעשות?? ויש לו גם סיוטים בלילות . בבקשה תענו לי.

09/03/2002 | 23:36 | מאת: HERA

לילה טוב, אני זוכרת שכתבת פה... אם אני מבינה נכון, הידיד שלך גם לא מוכן ללכת לטיפול, נכון? הוא מוצא "נחמה" כלשהי בהאשמה העצמית... כי אחרת הוא היה מנסה לעשות משהו בשביל לטפל בעצמו... איך הוא מתמודד עם הסיוטים? הוא מוכן להודות בזה שהם מפריעים לו? אם כן, אפשר "לתפוס על זה טרמפ" ולנסות לשכנע אותו ללכת לטיפול, כדי להיפטר מהסיוטים...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית