ד"ר גידי רובינשטיין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2002 | 14:19 | מאת: דנה

ד"ר גידי רובינשטיין, ראשית תודה על העידוד , נחמד לשמוע את זה מאיש מקצוע, אבל חשוב לי לדעת האם ניתן להתגבר על החרדה לתמיד? באופן שזה לא ישוב.

09/03/2002 | 16:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

אין ערובה לכך שהמצב לא ישוב לגמרי, אבל יש בהחלט סיכויים טובים מאוד ששילוב של טיפול פסיכותרפויטי (ע"י שיחות) עם טיפול תרופתי (שאולי את מינונו ניתן יהיה להפחית במשך הטיפול) - תוכלי לפתח חוסן נפשי חזק יותר ושליטה עצמית, כך שלא תפחדי מהפחד, משום שזה האפקט הבולט מתיאורך, כלומר, כשתופיע חרדה יהיו לך כלים להתמודד איתה וכך גם לא תפחדי ממנה כל כך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית