שאלה בקשר לבת שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/03/2002 | 22:26 | מאת: אביגיל

שלום רב! הבת שלי בת 4 ו- 10 חודשים מזה שנה בערך היא מאוננת לפני השינה במיטתה. יש לציין שהיא מבקשת שלא נבוא לראות אותה וגם כשאנו עוברים ליד חדרה היא מבקשת שלא נסתכל עליה. חשוב לי לציין שאנו מכבדים את בקשתה. אני יודעת שחלק זה הוא תהליך בהתפתחותה. שאלתי היא האם זה תקין ומה עלינו כהורים לעשות?

08/03/2002 | 23:24 | מאת: HERA

אביגיל, התהליך תקין מבחינה התפתחותית, ועושה רושם שהיא לא "אובססיבית" בעניין. תמשיכו לכבד את הבקשות שלה, יותר מזה אין לכם מה לעשות, אלא אם היא תבוא עם שאלות בעניין האוננות או בענייני מין בכלל, ואז תענו לה בהתאם לגילה.

09/03/2002 | 01:15 | מאת: adi

הרה, מסכימה!!!! עדי

09/03/2002 | 21:27 | מאת: רוית

כן זה תקין וכבר שוחחנו על כך. ביי רוית ה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית