לליבי ריטאלין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2002 | 23:54 | מאת: שאול

כשחליתי והייתי אצל הפסיכולוג לפני כמעט שנתיים הוא ביקש מהפסיכיאטר שירשום לי ריטאלין בגלל ADHD זז הפסיכיאטר אמר לי בעדינות לשכוח מזה וכשהתעקשתי הוא עשה ממני מרגרינה ונתן לי להבין דרך הרגליים שסמים לא אצלו הוא טען בזמנו שריטאלין למבוגרים דורש את אישור אגף רוקחות של משרד הבריאות על זה שהפסיכיאטר נכנס בי ולא הוסיף לי את זה אני מודה לו הרופא שלי גם לא רשם לי בנזודיאזיפינים שעשו שמות בנטע שאלתי - את מקבלת מרשמים לרוטאלין מרופא משפחה ?? אין לך יציאות אימפולסיביות את לא חולמת בהקיץ אולי תישארי עם הוודקה ותרדי מהריטאלין?? הריטאלין לא מרים לפעמים לHIGH גבוה שאול

08/03/2002 | 00:08 | מאת: ליבי

כשאובחנתי לפני כשנתיים רשמו באבחון "בדיקות התאמה לטיפול תרופתי" עברתי 10 מדורי גהינום (לא רק 7) כדי לקבל את התרופה רופאת המשפחה טענה שאם עברתי בגרות סימן שאין שום דבר. ואז הגעתי ל"נוירולוגיה ילדים" של שערי צדק וקיבלתי מרשם בביקורת כבר לא הייתי הכדורים לא הועילו במיוחד יום אחד התערבתי עם ידיד שגם הוא אובחן כADHD מי יקח יותר אחרי 4 ריטלין (+ הסנפה של אחד) היה HIGH ועוד איך... היום נשארו הרבה השאלה היא מה ייעשה בהם

08/03/2002 | 00:20 | מאת: שאול

ליבי ADHD זה לא מחלה אפשר לחיות איתו כמו שאני מתרשם ממך יש לך אישיות חזקה במיוחד את אף פעם לא מתבכיינת ואם את נופלת לקרשים את קמה מהר מאוד האבחון לפני שנתיים קשור לאירוע הקשה שעברת על רקע מיני ?? שאול

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית