ליבי HERA נטע !!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2002 | 22:48 | מאת: שאול

לליבי עכשיו את כבר לא גוררת את הנייד למטבח את גולשת משני מחשבים עד אתמול ב 0152 שם המחבר הופיע בכחול לאחר מכן הוא הופיע בשחור וב 0317 הוא חזר להיות כחול איזה וודקה ובאיזה קומבינה את שותה אותה אשכוליות תפוזים בירה את אוהבת ?? בקרוב אני יכול לחזור לתדלק תודה שאול

07/03/2002 | 22:55 | מאת: ליבי

וואו שאול לא ידעתי שאתה כל כך שם לב נכון...במחשב שלי השם שלי כחול ובמחשב של אמא - תוך כדי ארוחת ערב - השם שחור ואחרי 3 הלכתי חזרה לחדר אז השם חזר להיות כחול שותה וודקה לימון לוקחת כדורים שאיתם אסור לשתות בירה מה ז"א לתדלק?

07/03/2002 | 22:58 | מאת: שאול

בגלל שאני מפסיק תרופות אני חולם על לדפוק 3 ליטר בירה בערב שאול

07/03/2002 | 23:02 | מאת: נטע

היי, אני אוהבת וודקה במינונים סבירים, עם אשכוליות, ואסור לי... ממש מבאס. אז מסתפקת בקצת יין..

07/03/2002 | 23:10 | מאת: שאול

אתן יודעות לפתוח קבצים שמגיעים במייל ? אני רוצה לשלוח לכן תמונה ?

07/03/2002 | 23:10 | מאת: HERA

לילה טוב לכם... שאול - למה לחזור לתדלק? חשבתי שהשארת את זה מאחוריך... ליבי - מה יוצא לך מלעשות "קוקטייל" תרופות+וודקה? נטע - אולי תלמדי את 2 השתיינים האלה איך נכון להתנהג עם אלכוהול?

07/03/2002 | 23:15 | מאת: נטע

שאול צריך להתרחק מהוודקה , אפילו לא לשתות טיפונת וליבי...... כמה את שותה? בתור מנחה לגמילה מאלכוהול אני מבקשת ממכם להתנזר. מותר רק חצי כוס יין פטישים בערב שבת...

07/03/2002 | 23:16 | מאת: ליבי

תרופות וודקה שילוב די יפה ניסית...? את שותה בכלל? היום דוד נחמד רצה שאני אבוא איתו להביא דגים לשבת סירבתי בתוקף כשהוא יצא איחלתי לו גם לא לחזור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית