בוקר טוב שלומי ונטע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2002 | 07:49 | מאת: ליבי

.

07/03/2002 | 07:53 | מאת: נטע

היי, מכורת אינטרנט שכמותך..... עם מי הדייט היום?

07/03/2002 | 07:56 | מאת: ליבי

אין דייט היום היה אמור להיות אתמול...ביטלתי

07/03/2002 | 09:21 | מאת: שלומי

הי ליבי, נכון שיש מחסור חמור בגברים נורמליים ? למה הבורא לא היה יכול ליצור אותם קצת יותר מוצלחים ? למה לכל אחד יש איזה דפקט ? משהו נדפק בפס יצור הזה . יום נפלא לך, התעודדי, לפעמים העתיד צופן לנו הפתעות , אולי זה יקרה לך ? אולי ביי

07/03/2002 | 13:52 | מאת: ליבי

למה? זו באמת שאלה טובה השאלה היא למה כשהוא ברא גברים עם אופי כזה, הוא לא ברא את הנשים כיצורים חזקים יותר... אם יש? מהמקום שבו אני נמצאת כרגע קשה לי להאמין כל קרבה נראית לא טבעית לכן כתבתי לנטע שאני לוקחת הפסקה כי אני ב-0 כוחות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית